Μάρη Ταλλά Written by Δεκ 22, 2017

Φόρεσε τα ψηλοτάκουνα χωρίς πόνο στα πόδια!

Ήρθε ο Δεκεμβρης και μαζι του έρχονται τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, οι μερες αυτές θέλουν λιγο glamour, λιγο παγιέτα, λιγο χρυσόσκονη και γενικα μπορείς να υπερβάλεις στο ντύσιμο σου!

 

Εχουν βγει πολλες εκπομπές για να παίρνουμε ιδέες για το ντύσιμο, για τους συνδιασμους που μπορούμε να κάνουμε στα ρούχα και το styling. Τι γίνεται ομως με το παπουτσι; Με ενα καλό ρούχο, σίγουρα δεν θα βγεις με το αθλητικό, καλό θα ηταν να φορέσεις μια ωραία γόβα, με κομψό σχέδιο η μια πιο κλασσικη αν δεν το χεις και πολυ με τα ψηλά παπούτσια. Θα πας σε ενα ρεβεγιόν, θα πας σε ενα χορο ή ακόμη σε ενα βραδυνο μαγαζί για ποτό ή για φαγητό, αν εχεις φορέσει κατι κομψό και όμορφο καλό ειναι να το αναδείξεις και με το ανάλογο παπουτσι!

Ξερω το σκεφτεσαι, θα πιαστούν τα πόδια σου, αν χορέψεις κι όλας θα πονάς και θα συχτιριζεις απο μεςα σου που δεν φόρεσες κατι πιο άνετο! Σου εχω την λυςη, κανε το κόλπο που κάνουν οι διάσημες! Οι διάσημες κυρίες λοιπόν, προτιμούν να φοράνε γόβες ή πέδιλα κατά ένα ή δύο μεγέθη μεγαλύτερα από το συνηθισμένο νούμερο παπουτσιού. Το μυστικό είναι ότι γνωρίζουν ότι με αυτό το κόλπο, θα σώςουν τα πόδια τους από το πρήξιμο και τις φουσκάλες. Ιςως δεν το έχετε παρατηρήσει στις φωτογραφίες γιατι περισσοτερο βλέπουμε το φόρεμα, το μακιγιάζ και τα μαλλιά, ομως αν κάνετε ενα ζουμ στην φωτογραφια θα δείτε οτι τα παπούτσια ειναι μεγαλύτερα. Οι διάσημες κύριες μπορουν να περπατήσουν για ώρες σε ψηλοτάκουνα και μερικές φορές χρειαζεται να περάσουν ολόκληρο βράδυ φορώντας αρκετά ψηλά και άβολα παπούτσια.

Για να μην κουραστούν λοιπόν τα πόδια τους, οι στυλίστες τις συμβουλευουν να φοράνε μεγαλύτερα παπούτσια, επιςης κάνουν συχνά ένα τέχνασμα ώστε να μην γλιστράει το παπουτσι αν και μεγαλύτερο σε νούμερο. Στο εσωτερικό των παπουτσιών και των πέδιλων κολλάνε ειδικά μαξιλαράκια σιλικόνης που επιτρέπουν στο πόδι να μη γλιστρά, ενα αλλο κόλπο ειναι μια ταινία διπλής όψης, που βοηθά επίσης το παπούτσι να παραμείνει σταθερό στη θέση του. Οι διάσημες κύριες λοιπόν εχουν αυτο το κοινό μυστικό, θα το δοκιμάζατε;

Για το sugar mama
Μάρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…