Χωρίς νυστέρι απαλλαγμένες από μαύρες σακούλες και πεσμένα βλέφαρα! Χωρίς νυστέρι απαλλαγμένοι από μαύρες σακούλες και πεσμένα βλέφαρα!
Στρατήλα Ρένα Written by Νοε 28, 2014

Χωρίς νυστέρι απαλλαγμένες από μαύρες σακούλες και πεσμένα βλέφαρα!

Χωρίς νυστέρι, ανώδυνα και με την έγχυση αυτόλογου λίπους γυναίκες και άνδρες μπορούν άμεσα να αποκτήσουν νεανικά μάτια, απαλλαγμένοι από μαύρες σακούλες και πεσμένα βλέφαρα!


Η εξέλιξη της πλαστικής χειρουργικής στον τομέα της βλεφαροπλαστικής, με τη νέα τεχνική micro fat grafting, «δίνει νεανικά μάτια», καθώς τα μάτια αποτελούν το κυρίαρχο αισθητηριακό μας όργανο και το πρώτο σημείο που παρατηρούμε σ' έναν άνθρωπο.
«Για πολλούς αιώνες, τα μάτια, κυρίως τα γυναικεία, έχουν υπάρξει το επίκεντρο μεγάλης προσοχής. Τα βλέφαρα, οι βλεφαρίδες και η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια έχουν αποτελέσει αντικείμενο ατέλειωτων παραλλαγών όσον αφορά τις αποχρώσεις, τη μορφή και τον καλλωπισμό τους, σε κάθε πολιτισμό στην ιστορία του κόσμου» αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός κ Άρης Νταμάγκας, αναπληρωτής διευθυντής στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.
Μάλιστα προσθέτει ο κ Νταμάγκας, «στους πολιτισμούς πολλών χωρών, η επαφή με το βλέμμα συνιστά μια πνευματική και αναζωογονητική εμπειρία. Επίσης, με το βλέμμα εκφράζουμε συναισθήματα, μηνύματα και φλερτάρουμε».
Η νέα τεχνική micro fat grafting, που εφαρμόζεται από διάσημους πλαστικούς σε όλο τον κόσμο, κερδίζει καθημερινά έδαφος, καθώς προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα.

Η νέα τεχνική, σύμφωνα με τους πλαστικούς χειρουργούς εφαρμόζεται για την αποκατάσταση στις περιπτώσεις:
 Πτώσης του φρυδιού και μείωσης της απόστασης αυτού από την πτυχή του άνω βλεφάρου
 Στις «σακούλες» στα άνω και κάτω βλέφαρα
 Στο πόδι της «χήνας»
 Μαύρων κύκλων στα κάτω βλέφαρα
 Στην «αύλακα» ή δάκρυ στο εσωτερικό των κάτω βλεφάρων
 Στη χαρακτηριστική διαφορά στη μετάβαση του δέρματος από το κάτω βλέφαρο στο μάγουλο

«Σχεδόν όλα τα παραπάνω μπορεί να αντιμετωπιστούν πλέον χωρίς νυστέρι, ειδικά αν η έκτασή τους δεν είναι μεγάλη» συμπληρώνει ο κ Νταμάγκας.

ΤΕΧΝΙΚΗ MICRO FAT GRAFTING

Με την τεχνική micro fat grafting ο πλαστικός με τοπική αναισθησία στο ιατρείο του λαμβάνει μικρή ποσότητα λίπους από τα σημεία του σώματος της γυναίκας ή του άνδρα, όπου υπάρχει διαθέσιμο. Στη συνέχεια γίνεται επεξεργασία του λίπους και ακολούθως εγχύεται με ειδική κάνουλα στις παρακάτω περιοχές:

 Στην περιοχή του φρυδιού (επιτυγχάνει ανόρθωσή του και το βλέμμα ΄΄ανοίγει΄΄ και γίνεται ξεκούραστο και πιο νεανικό)
 Στην αύλακα του εσωτερικού των κάτω βλεφάρων
 Στην περιοχή ανάμεσα στο κάτω βλέφαρο και το ζυγωματικό, για να γίνει το δέρμα ενιαίο(χωρίς κοιλότητες και ρυτίδες) όπως είναι στις νεότερες ηλικίες.
 Παράλληλα τα βλαστοκύτταρα που υπάρχουν στο λίπος ανανεώνουν το δέρμα και του δίνουν νεανική όψη και φρεσκάδα. Ταυτόχρονα εξαφανίζονται οι μαύροι κύκλοι και οι λεπτές ρυτίδες της έξω γωνίας των βλεφάρων

Η επάνοδος στην καθημερινότητα γίνεται σε λίγες ημέρες, όταν υποχωρήσει το οίδημα. Επίσης η τεχνική μπορεί να συνδυαστεί με botox ή/και peeling για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος.
«Τα αποτελέσματα με την εφαρμογή της τεχνικής του micro fat grafting είναι θεαματικά καθώς τόσο η γυναίκα όσο και ο άνδρας «αποκτούν» νεανικά μάτια χωρίς το στίγμα της επέμβασης» καταλήγει ο κ Νταμάγκας.
Σύμφωνα με τους πλαστικούς χειρουργούς, κάνοντας μια κλασσική βλεφαροπλαστική, μπορεί να διορθωθούν η χαλάρωση του δέρματος και οι "σακούλες". Όμως πολύ συχνά η συνολική εικόνα των βλεφάρων δεν είναι η επιθυμητή κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η μόνη παρέμβαση που γίνεται αφορά μόνο αφαίρεση δέρματος και λίπους, με συχνό αποτέλεσμα τα «βαθουλωμένα και στρογγυλεμένα » μάτια.
Τα πλεονεκτήματα της τεχνικής micro fat grafting είναι ότι αναπλάθει τα βλέφαρα με τρόπο φυσικό και αρμονικό. Αυτό επιτυγχάνεται με την επανατοποθέτηση, όχι με την αφαίρεση, του λίπους στη σωστή θέση .Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, ίσως χρειαστεί μικρή αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος στο άνω βλέφαρο και, η ενίσχυση του χαλαρωμένου σφιγκτήρα του κάτω βλεφάρου με ειδικά ράμματα στην έξω γωνία του ματιού (κανθοπλαστική). Έτσι πέρα από τη χαλάρωση και τις "σακούλες", διορθώνεται η απόσταση της κόρης από το κατώτερο σημείο του σφιγκτήρα των κάτω βλεφάρων (όπως είναι στις νεαρές ηλικίες), καθώς και το σχήμα και ο τόνος των βλεφάρων.
www.damagas.gr. Τηλ. 2106455336, 6932222531

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ: COSMOS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Νίκος Γαραντζιώτης τηλ. 6932232466, 210 5026051
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. FAX: 210 5058795. www. cosmosep. gr

Tagged under

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…