Nature vs Civilization Nature vs Civilization
Napoleonia Written by Μαρ 18, 2021

Nature vs Civilization

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι θα συμβεί στον πλανήτη μας αν εξαφανιστεί το ανθρώπινο είδος; Η απάντηση είναι απλή, η Φύση θα κάνει πάρτι!

 

1

 

Στο μυαλό μας πολλές φορές επικρατεί η εντύπωση ότι ζούμε εις βάρος του πλανήτη μας και αργά η γρήγορα θα τον εξαφανίσουμε. Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας ταρακουνήσω λίγο και να σας ενημερώσω ότι μόνο τους εαυτούς μας θα εξαλείψουμε.

Η γη μας θα συνεχίσει να υφίσταται εκατομμύρια χρόνια και μετά από μας καθιστώντας το ανθρώπινο γένος μια απλή παρένθεση στην ιστορία της.

 

2

 

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων σε αυτή τη θεωρεία αποτελεί η περιοχή του Τσερνόμπιλ στην Ουκρανία. Μόλις 28 χρόνια μετά και ολόκληρη η έκταση σφύζει από ζωή. Όχι μόνο έχει γίνει το τροπικότερο μέρος της Ευρώπης αλλά είναι και γεμάτο ζώα που επιβίωσαν και ζουν ευτυχισμένα και ήρεμα μακριά από τον πολιτισμό. Τι λείπει από εκεί; Ο άνθρωπος φυσικά!

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και πάρτε μια γεύση για το εικονικό (ελπίζω) σενάριο για τον πλανήτη Γη μετά τον άνθρωπο.

 

Για το Sugar Mama,
Napoleonia

 

 

 

Gallery photo:

Photo : 1,The Radioactive Ghost City Of Pripyat, Ukraine
Photo : 2,Abandoned Fishermen's Town In Kamchatka, Russia
Photo : 3,Angkor, Cambodia
Photo : 4,102-Year-Old Abandoned Ship In Sydney, Australia
Photo : 5,Abandoned Ferris Wheel
Photo : 6,Abandoned Mansion Near Kilgarvan, Ireland
Photo : 7,Abandoned Hotel Room
Photo : 8,Tree Roots Overcoming Brick Sidewalk
Photo : 9,Abandoned Inner City Railway In Paris
Photo : 10,Abandoned Mining Town, Namibia
Photo : 11,Abandoned Shopping Mall Taken Over By Fish In Bangkok
Photo : 12,οld Abandoned Mill In Sorrento, Italy
Photo : 13,Bicycle Eaten by A Tree On Vashon Island, Washington
Photo : 14,Trees Winning Against Concrete In Hong Kong

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...
cache/resized/72cedfaee008050cf1d62e9463b8af9c.jpg
Βιβλιοπαρουσιάσεις

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…