Στρατήλα Ρένα Written by Σεπ 17, 2020

Το Πιάνο στο Δάσος | Netflix

Το Piano forest υπάρχει σαν σειρά απο το 1998 απο τις εκδόσεις Kodansha αρχικά στο περιοδικό Young Magazine πρίν μεταφερθεί σε ταινία και σειρά.


Η σειρά προσαρμόστηκε το 2007 σε ιαπωνική ταινία κινουμένων σχεδίων μεγάλου μήκους απο τον σκηνοθέτη Masayuki Kojima και την εταιρεία παραγωγής Madhouse. Στην ταινία πρωταγωνίστησαν οι εκτελέσεις του γνωστού Ρώσου πιανίστα Vladimir Ashkenazy.
Πήρε το βραβείο του καλύτερου manga για το 2008 στο Ιαπωνικό Φεστιβάλ Media Art.

Ο Shuhei Amamiya, μετακομίζει σε μια αγροτική πόλη. Γνωστοποιεί στους συμμαθητές του το όνειρό του να γίνει επαγγελματίας πιανίστας όταν δέχεται την πρόκληση να παίξει σε ένα σπασμένο πιάνο που είναι παραπεταμένο στο δάσος. Μπορεί όμως...;Ο Kai, ένα αλλο αγορι μπορεί να παίξει στο πιάνιο θαυμάσια. Ένα παθιασμένο δράμα φιλίας και μάχης θα ξεδιπλωθεί ανάμεσα στον Kai που έχει ταλέντο ιδιοφυίας και τον Shuhei που δουλεύει σκληρά.

Η ταινία ήταν υποψήφια στην κατηγορία Μεγάλου Μήκους Τανίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων της Ανεσύ (Γαλλία). Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στον Καναδά / Βόρεια Αμερική το 2008 στο Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων του Waterloo.

Οι μουσικές εκτελέσεις κατά την διάρκεια της ταινίας υπέροχες!

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…