Napoleonia Written by Απρ 07, 2017

Easter de la table!


Πασχαλινό τραπέζι-πώς να εντυπωσιάσετε με τη διακόσμηση του και να το κάνετε γιορτινό και χαρούμενο.

 

 table-decor1


Διαλέξτε όποια χρώματα σας αρέσουν , κατά προτίμηση ανοιξιάτικα και προσθέστε πάνω στο τραπέζι λουλούδια και κλαδιά σε βάζα ή και σκόρπια τοποθετημένα στο τραπέζι. Μπορείτε να τα δέσετε αν θέλετε και με τις πετσέτες σας.

flowers4


Φτιάξτε μια ανθο-σύνθεση με μια πορσελάνινη λεκάνη (σουπιέρα ,σαλατιέρα...)και με λουλούδια της επιλογή σας. Extra tip: Ανάμεσα στα αληθινά τοποθετήστε και υφασμάτινα για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, είναι κάτι που κάνω πάντα στις ανθο-συνθέσεις μου και δεν το καταλαβαίνει κανείς.

eggshells3

 


Εκτός από τα λουλούδια μπορείτε να φτιάξετε συνθέσεις και με τα κελύφη των αυγών. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε αφού τα ξεπλύνετε και τα βάψετε (προαιρετικά) μέσα στις χάρτινες θήκες τους και να τα μετατρέψετε σε μικρά ανθοδοχεία η κηροπήγια για ρεσό.

salveta---zec5


Διπλώστε τις ατομικές πετσέτες σε σχήμα λαγού για να προκαλέσετε χαμόγελα και εντυπώσεις.

eggs2

 


Πάνω από το τραπέζι δε θα λείπουν τα βαμμένα αυγά για τσούγκρισμα. Βρείτε ένα πρωτότυπο τρόπο να τα τοποθετήσετε. Μέσα σε φλιτζανάκια του καφέ μαζί με τεχνιτο γρασίδι η με ένα χάρτινο μονόγραμμα με το πρωτο γράμμα από το όνομα του κάθε καλεσμένου.

 

fruits6


Αντι για γλυκό επιλέξτε φρούτα για επιδόρπιο μιας και το πασχαλινό τραπέζι είναι συνήθως αρκετά βαρύ για το στομάχι. Στολίστε λοιπόν μια πιατέλα ή γεμίστε χωνάκια παγωτού και τελειώστε το δείπνο σας με ένα εξίσου εντυπωσιακό φινάλε.

 

 

Με λίγη φαντασία και προσωπικό στυλ , είμαι σίγουρη ότι η κάθε μια σας θα φτιάξει ένα εντυπωσιακό πασχαλινό τραπέζι. Περιμένουμε λοιπόν και τις δικές σας φωτογραφίες με το όνομα σας για να τις δείξουμε στο Sugar mama.

Σας εύχομαι ολόψυχα ένα ζαχαρένιο και χαρούμενο Πάσχα!

Napoleonia

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…