Στρατήλα Ρένα Written by Δεκ 18, 2017

Το χρυσαφένιο κουκούτσι - Παναγιώτης Δημητρόπουλος

Η Αγνή ένα μικρό κορίτσι σαν τα άλλα δεν ήθελε να ακούσει για φρούτα... Τι και εάν όλοι της έλεγαν πως κάνουν καλό στην υγεία και την ανάπτυξή της, εκείνη ....λάτρευε τα γλυκά...!


Μέχρι που κάποιοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα "χέρια" τους ή πιο συγκεκριμένα στα κοτσάνια τους...

Ένα παραμύθι που θα φέρει τους μικρούς αναγνώστες στον "υγιεινό" τρόπο ζωής!! Ο αγαπημένος συγγραφέας Π. Δημητρόπουλος , μικρών και μεγάλων, "περνάει" το μήνυμα με χιούμορ και ευαισθησία .. μιας και το βιβλίο αυτό στέλνει δυο μηνύματα.

Αναφέρετε "παραμυθένια" στην υγιεινή διατροφή και στα οφέλη της.
Και στο τέλος του βιβλίου μας συγκινεί ,δίνοντας στα παιδιά τρόπο διαχείρισης για τη φυσική απώλεια ενός αγαπημένου του προσώπου.

Αυτό το ζαχαρένιο βιβλίο... θα σας αφήσει μια γεύση αγάπης στην καρδιά σας!

 

 

Ελληνοεκδοτική, 2017

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…