Θηλυκά Μυστικά - Μάρη Ταλλά Θηλυκά Μυστικά - Μάρη Ταλλά
Μάρη Ταλλά Written by Οκτ 07, 2016

Θηλυκά Μυστικά - Μάρη Ταλλά

Ένα νέο βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης από την Μάρη Ταλλά

 

Κάθε άνθρωπος θέλει να δείχνει νέος και ωραίος για πάντα, ο κόσμος της ομορφιάς όμως είναι ένας κόσμος που μαγεύει κυρίως τις γυναίκες. Από τα πολύ παλιά χρόνια, κρυφός πόθος για όλες, είναι η ομορφιά και η αιώνια νεότητα. Η εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάζει ένας άντρας  σε αυτήν. Οι γυναίκες το γνωρίζουν καλά αυτό, για αυτό και οι περισσότερες αφιερώνουν αρκετό χρόνο και χρήματα για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έτσι μια όμορφη γυναίκα τραβάει πολύ περισσότερο την προσοχή και τα βλέμματα των αντρών και αυτό πολλές φορές εκτινάσσει στα ύψη την αυτοπεποίθησή της.  Είναι λοιπόν εύκολα κατανοητό οτι η ομορφιά μιας γυναίκας επηρεάζει πολύ και την ψυχολογία της αλλά και τις ανθρώπινες σχέσεις. Δεδομένου λοιπόν ότι η ομορφιά παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή μιας γυναίκας, αποφάσισα να δημιουργήσω ένα βιβλίο που να μπορεί να σας οδηγήσει στον λαβύρινθο που ίσως να έχετε περιπλανηθεί προσπαθώντας να γίνετε ακαταμάχητη.

Συγκέντρωσα όλα τα διαχρονικά μυστικά αλλά και τις πληροφορίες από τα άρθρα που έχω γράψει ως συντάκτρια μόδας, μετά από ώρες έρευνας και αμέτρητο ξεφύλλισμα περιοδικών και  σας τα παρουσιάζω σε ένα άκρως θηλυκό βιβλίο. Ένα βιβλίο που αποτελεί έναν οδηγό για να κάνετε τον χρόνο σύμμαχο σας και να ανακαλύψετε πως θα φροντίζετε τον εαυτό σας καθημερινά για να έχετε μια άψογη εμφάνιση μέσα σε λίγα λεπτά.

 Στο βιβλίο θηλυκά μυστικά θα περιηγηθείτε στον μαγικό κόσμο της ομορφιάς και της μόδας, θα ανακαλύψετε tips ομορφιάς, θα μάθετε τεχνικές μακιγιάζ και τρόπους για να αναδείξετε το στυλ σας, ώστε να ανανεώσετε την εμφάνιση σας και να διατηρήσετε την εικόνα σας άφθαρτη και γοητευτική.

Περίληψη

Όσα χρόνια κι αν περάσουν και όσο κι αν οι καιροί, οι εποχές και η μόδα αλλάξει, ένα πράγμα μένει πάντα σταθερό. Η συνεχής και αδιάκοπη προσπάθεια της γυναίκας να παραμείνει όμορφη και όσο το δυνατόν….. νεότερη! Πως το πετυχαίνουμε όμως αυτό; Με την τέχνη του μακιγιάζ, με εργαλεία, συμβουλές και τεχνικές για μία τέλεια εμφάνιση, με συνταγές και ελιξίρια ομορφιάς, με έξυπνες ιδέες διατήρησης βάρους και καθημερινής περιποίησης. Στα χέρια σας κρατάτε μία συλλογή με θηλυκά μυστικά για το πώς θα νικήσετε τον χρόνο και θα πετύχετε να είστε πάντα γοητευτική όμορφη και λαμπερή.

Μπορείτε να το κατεβάσετε σε μορφή PDF (με μέγεθος αρχείου 4.4 MB) από την ιστοσελίδα:

http://www.easywriter.gr/ebooks/item/1166

 (θα κατέβει με το όνομα ebook1166)

η εγγραφή και το κατέβασμα του βιβλίου είναι δωρεάν

Tο νέο μου αυτό βιβλίο είναι αφιερωμένο σε όλες τις αναγνώστριες του περιοδικού και στις φίλες μου Ρένα (αρχισυντάκτρια του περιοδικού SugarMama) Ελένη (κολλητή μου φίλη από Μυτιλήνη) και Ναυσικά (κολλητή μου φίλη από Θεσσαλονίκη)

Βιογραφικό

Είμαι η ΜάρηΤαλλάΣυγγραφέας, Fashion & Lifestyle Editor, Artist. Σπούδασα Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας και εργάστηκα στις Δημόσιες Σχέσεις Νοσοκομείων σε Ελλάδα και Κύπρο. Παράλληλα με τις σπουδές έκανα σεμινάρια σχετικά με beauty και make up . Αγαπώ πολύ τη μόδα, το στιλ, την ομορφιά και πάνω απ' όλα την δημιουργία. Ασχολούμαι πολλά χρόνια με την ζωγραφική, την αρθρογραφία και τον χορό, έχω την δική μου σειρά κοσμημάτων και στο παρελθόν παρουσίαζα την δική μου τηλεοπτική εκπομπή για παιδιά.. Είμαι παντρεμένη και μαμά δύο αγοριών, του Παναγιώτη και του Νίκου. Πιστεύω ότι κάθε μορφή δημιουργίας είναι κάτι μοναδικό και αναζωογονητικό. Αυτήν την περίοδο, είμαι συντάκτρια μόδας στο διαδικτυακό περιοδικό sugarmama.grμε δική μου στήλη αρθρογραφίας. Σαν συγγραφέας έχω εκδώσει δύο παιδικά παραμύθια, ένα διήγημα και ένα βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης. Όλα μου τα βιβλία έχουν εκδοθεί δωρεάν, σκοπός μου δεν ήταν το κέρδος αλλά η χαρά της δημιουργίας που θέλω να την μοιραστώ με όλους όσους εκτιμάνε ένα καλό βιβλίο!

 Περισσότερες πληροφορίες για εμένα και το συγγραφικό μου έργο στο http://marhtalla.blogspot.gr/

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...
cache/resized/b3b8725f4680d86a4b9e466f75379b23.jpg
Βιβλιοπαρουσιάσεις

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…