Η Handmade βάπτιση του Νίκου Η Handmade βάπτιση του Νίκου
Μάρη Ταλλά Written by Ιουλ 05, 2014

Η Handmade βάπτιση του Νίκου

Η βάπτιση του Νίκου έγινε την Κυριακή 1η Ιουνίου στην εκκλησία του Ταξιάρχη λίγο πιο έξω από την Μυτιλήνη, το όνομα το πηρε από τον παππού και τι καλύτερο θα μπορούσα να διαλέξω σαν θέμα από την θάλασσα!

 

Την οργάνωση την επιμελήθηκα εγώ, καθώς και τα προσκλητήρια, αλλά και τις μπομπονιέρες! Ήθελα να είναι ξεχωριστά και πρωτότυπα όλα, γι' αυτό την πρόσκληση την ζωγράφισα και την σχεδίασα η ίδια, μετά την τυπώσαμε σε τυπογραφείο. Δεν ήθελα σκέτο καράβι, αλλά ούτε να παραπέμπει σε πειρατή γι' αυτό συνδύασα το καράβι με έναν πρίγκιπα με ένα Ν στο στέμμα!

Στις μπομπονιέρες χρησιμοποιήσαμε λευκά κουφέτα, που τα μισά είχαν γέμιση μπανάνα και σοκολάτα και τα υπόλοιπα πορτοκάλι (δεν είχαν καρύδια και ξηρούς καρπούς γιατί δεν αρέσουν στο μεγάλο μου γιο) Το τούλι που διάλεξα ήταν το λευκό και η κορδέλα για το δέσιμο μπλε και λευκό καρό. Το δωράκι που συνόδευε την μπομπονιέρα ήταν ξυλόγλυπτο καδράκι χειροποίητο, δώρο από τον παππού Νίκο .

Επάνω στην μπομπονιέρα εκτός από το καδράκι είχα δέσει και γαλάζιους αστερίες από Fimo ( ΜΤart- handmade). Η νονά επέλεξε βαπτιστικά και μαρτυρικά στους ίδιους χρωματισμούς. Η λαμπάδα είχε επάνω φάρο ενώ για κουτί επιλέξαμε ένα ανάκλιντρο ζωγραφισμένο στο χέρι. Όλα τα διαλέξαμε με την νονά με πολύ αγάπη για τον μικρό μας πρίγκιπα! Το βιβλίο ευχών επίσης χειροποίητο, συνοδευόταν από ένα διακοσμητικό ντενεκεδάκι που είχα φτιάξει για να ευχαριστήσω τους καλεσμένους. (Τέτοια ντενεκεδάκια διακόσμησαν και τα τραπέζια των καλεσμένων μετά το μυστήριο)

Έξω από την εκκλησία θέλαμε να βάλουμε μπαλόνια σε γαλάζιο και λευκό χρώμα αλλά λόγω βροχής δεν τα καταφέραμε, γι'αυτό τα μοιράσαμε στα παιδάκια! Τα γλυκά ήταν στρογγυλά μπισκότα με γαλάζια ζαχορόπαστα σε σχήμα αστερία, δελφίνι και ψαράκι. Ο μικρούλης μου έκλαψε πολύ λίγο και μετά δεν άφηνε την κολυμπήθρα για να τον βγάλουμε έξω (εκεί γελάσαμε πολύ).

Αν και ο καιρός δεν βοήθησε, εμείς περάσαμε όμορφα και το ευχαριστηθήκαμε, εξάλλου ήταν η ξεχωριστή μέρα του Νικολάκη μου, που έγινε χριστιανός!

Για το Sugar Mama
Μάρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...
cache/resized/d22596e66a817d03041ef4ea7151b2f6.jpg
Παιδί & Κόσμος

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…