Τίνα Μιχαηλίδου Written by Οκτ 15, 2019

11 λόγοι για τους οποίους δεν χρειάζεται να βάλεις ταμπέλα στη σχέση σου

11 λόγοι για τους οποίους δεν χρειάζεται να βάλεις ταμπέλα στη σχέση σου

Ο 6ος λόγος είναι ο καλύτερος trust me!

Ακόμα και αν είσαι φανατική της σταθερής σχέσης, το να έχεις έναν σύντροφο/φίλο στη ζωή σου έχει και τα πλεονεκτήματά του,σαν να έχεις ένα κατοικίδιο που να το αγαπάς άνευ όρων!

Το να έχεις κάποιον για φίλο δίπλα σου σημαίνει πως θα ακούει τα δικά σου προβλήματα και εσύ τα δικά σου,θα σας φιλάει ή θα κάνετε sex σε τακτική βάση,κάτι σαν friends with benefits -φίλοι χωρίς συναισθήματα-.

Υπάρχουν συναισθήματα φιλικά χωρίς την πίεση της σχέσης
Σε αυτό το στάδιο διασκεδάζετε μαζί,φιλάτε ο ένας τον άλλον και προσπαθείτε να ανακαλύψετε κάποιον τρόπο για να είστε φίλοι ώστε να αισθάνεστε άνετα μεταξύ σας
Εξακολουθείτε να έχετε όλα τα συναισθήματα,παρόλο που είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια φιλία
Σε αυτό το στάδιο υπάρχουν πεταλούδες που πετάνε στο στομάχι σου και αναρωτιέσαι αν πραγματικά σου αρέσει εκείνος, αλλά φυσικά και σου αρέσει αφού είσαι συνέχεια μαζί του & κοιμάστε μαζί.
Δεν υπάρχει ακόμα η ζήλεια
Επειδή ακόμα δεν υπάρχει αποκλειστική σχέση και δεν είστε παγιδευμένοι ο ένας στη ζωή του άλλου, τότε η ζήλεια δεν υπάρχει προς το παρόν.
Η νευρικότητα καλά κρατεί
Προσπαθείς σκληρά ώστε να κρατήσεις αυτή τη φιλική στάση και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό,οπότε κυριαρχεί η νευρικότητα γύρω σου.
Μαθαίνετε ακόμα ο ένας τον άλλον
Είστε ακόμα στη φάση όπου προσπαθείτε να μάθετε ο ένας τον άλλον,πως σκέφτεστε, τι σας απασχολεί, τι σας αρέσει και τι δεν σας αρέσει.
Υπάρχει μια βιασύνη για το τι θα γίνει στη πορεία
Και αυτό είναι πολύ χαριτωμένο,γιατί μιλάς με τις φίλες σου και προσπαθείς να καταλάβεις τι θα γίνει στη πορεία αυτής της φιλικής σχέσης -με προσοχή μόνο να μη το παρακάνεις με τη πολύ ανάλυση-.
Είστε άνετοι μεταξύ σας
Ο ρομαντισμός δε λείπει και είστε άνετοι μεταξύ σας και αυτό είναι το σημαντικό.
Κάθε φορά που βγαίνεις έξω λάμπεις και δεν ανησυχείς για τίποτα
Το να είσαι φίλη με κάποιον έχει ακόμα ένα καλό δε χρειάζεται να ανησυχείς που είναι,τι κάνει και αν ξενοκοιτάει
Δε χρειάζεται να αποκαλύψετε ο ένας στον άλλον τα πιο σκοτεινά μυστικά σας
Να ένα ακόμα καλό δε χρειάζεται να μιλήσετε για το αμαρτωλό παρελθόν σας ή να ξύσετε πληγές από πρώην
Μπορείτε να βγαίνετε με τις παρέες σας
Αφού είστε φίλοι μπορείτε να βγαίνετε όλοι μαζί με τις παρέες σας χωρίς να σας νοιάζει τίποτα
Είστε ελεύθεροι τίποτα δεν σας κρατάει!
Τεχνικά δεν είστε δεσμευμένοι είστε ελεύθεροι,άρα μπορείτε παράλληλα με την παρέα που κάνετε να βρείτε κάτι άλλο στη ζωή σας αν δεν θέλετε να είστε μαζί.

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…