Το βλέμμα   του Θεού Το βλέμμα του Θεού
Εύη Κατράνα Written by Μαϊ 20, 2015

Το βλέμμα του Θεού

Καθημερινά αναλογιζόμαστε και στρεσαρριζόμαστε για ανούσια και πρόσκαιρα θέματα που όμως τριβελλίζουν στο κεφάλι μας .

 

Ποια βήματα θα πρέπει να κάνουμε ώστε να πετύχουμε μια καλύτερη θέση στην εργασία μας , πως να αναβαθμίσουμε την καριέρα μας , συχνά εις βάρος κάποιου λιγότερου αρεστού υπαλλήλου στο Διευθυντή μας , να κερδίσουμε φήμη , ωραία ρούχα , αυτοκίνητο- σπίτι χλιδάτο ,να στείλουμε τα παιδιά μας σε " καλό" σχολείο and so on !! που θα λέγανε και οι εταίροι μας !.

 

'Ομως όλα αυτά που κυνηγούμε αδυσσώπητα , σα πρωτόγονοι θηρευτές γύρω από το στόχο και ξεκινούνε σα σχέδια για το μέλλον καλά οργανωμένα στο κεφάλι μας ,καταλαγιάζουν για μια στιγμή , σε ένα ανοιγόκλισμα των βλεφάρων ,όταν αντικρίζεις το βλέμμα αυτό του ΘΕΟΥ .
Τώρα 'oλοι μας αναρωτιόμαστε για πιο βλέμμα μιλούμε . Μπορεί να είναι το αθώο γεμάτο παιχνίδισμα βλέμμα ένος παιδιού , αλλά και ενός κουταβιού που σε κοιτά γεμάτο απορία , σκανδαλιά και αγάπη , περιμένωντας μια αγκαλιά , και ένα χάδι ! .

 

Για αυτό ακριβώς το βλέμμα θέλω να μιλήσω , το βλέμμα της ανιδιοτελούς αγάπης .
Πρόσφατα υιοθέτησα μια παρατημένη κουταβίτσα , που ήταν τόσο φοβησμένη με ύφος περίλυπο , ώστε μια κόρνα αυτοκινήτου ήταν ικανή να την κάνει να κρυφτεί κάτω από το τραπέζι !!.

Μερικοί θεωρούν σωστό να τα πετούνε στο δρόμο ,αφού πρώτα τα βασανίσουν τα καημένα τα ζώα , και να ορίζουν ώς άλλοι αφέντες τη μοίρα τους. Ολοι μας κρινόμαστε από τις πράξεις μας , είναι ευκολότερο να αποστρέψεις το βλέμμα σου και να πεις δεν με νοιάζει , παρά να φτάσεις στη αρετή , στο δύσκολο κομμάτι της ευθύνης .
Αλλά τελικά με τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί η γαλήνη που σου προσφέρει ένα ζωάκι όταν σε κοιτά , καθώς κουρνιάζει στην αγκαλιά σου .

Να μάθουμε στα παιδιά μας να αγαπούν και να φροντίζουν τα ζώα , έτσι αποκτούν αυτοπεποίθηση , υπευθυνότητα και μαθαίνουν να ξεχώριζουν το καλό απο το κακό .
Γίνοται πολίτες μιας χώρας που αγαπά , φροντίζει και υπερασπίζετε το διπλανό του όσο "αδύναμος " και αν είναι !!
Η στοργή , η ανιδιοτελής αγαπή και η αυτοθυσία τους όταν βρίσκεται ο ιδιοκτητης τους σε κίνδυνο , φαινεται στα μάτια τους , σε αυτό το γεμάτο κατανόηση ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !

 

 

Για το Sugar Mama,
Εύη Κατράνα

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…