Φόρεσε το πουκάμισο σου με αέρα celebrity model Gianna Ntre
Μάρη Ταλλά Written by Ιουν 21, 2018

Φόρεσε το πουκάμισο σου με αέρα celebrity

Το πουκάμισο ειναι απο τα πιο βολικά ρούχα στην ντουλάπα μας!

Ολες εχουμε πουκάμισα, μονόχρωμα, με ρίγες, τζιν ακόμη και φλοράλ. Υπαρχουν ομως πολλοί τρόποι να φορέσετε ενα πουκάμισο και να το συνδιασετε ώστε να μην το βαρεθείτε ποτε!

Σίγουρα ο πρώτος τρόπος που θα σας προτείνω ειναι να συνδιασετε το πουκάμισο σας με ενα φουλάρι στο λαιμό, δίνει έναν chic αέρα και μια κομψότητα που κανει το όλο look προσεγμένο και θυληκο!

Ενας άλλος τρόπος ειναι να το φορέσεις σαν ζακέτα με ενα crop top μπλουζάκι ή με ενα απλό T shirt.

Υπαρχει κι ενας ακόμη τρόπος που έρχεται απο την δεκαετία του 80 να το δέσεις στην μέση! Ειναι λιγο εκκεντρικός, εχει μια ανεμελιά και μια θηλυκότητα καθώς με το δέσιμο προσθέτεις έναν μικρο φιόγκο ή κόμπο στο outlook σου, που προσδίδει μια τσαχπινιά!

Τρίτος εκκεντρικός νεοφερμένος και προτοτυπο τρόπος, φόρεσε το πουκάμισο σου βγάζοντας τους ώμους σου εξω. Πως θα το κανεις; Φόρεσε το με τον κλασσικο τρόπο και άφησε ξεκούμπωτο το πάνω μέρος. Έπειτα, κατέβασε το κολάρο από τους ώμους σου και γύρισε τα μανίκια! Ετςι θα εχεις την off-the shoulder εκδοχή του και ειναι το στυλ που υιοθετούν πολλες celebrities τον τελευταίο καιρό.

Για το Sugar Mama
Μάρη

 

model Gianna Ntre

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…