Μάθηση και ψυχαγωγία! Μάθηση και ψυχαγωγία!
Γιώτα Κοτσαύτη Written by Ιουλ 17, 2014

Μάθηση και ψυχαγωγία!

 

Στους λιλιπούτειους φίλους μας είναι αφιερωμένος ο μήνας Ιούλιος, με δύο υπέροχα βιβλία, για πολλές ώρες δημιουργικής απασχόλησης!

 

1.ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! (Βιβλία για τις Διακοπές)

Το πρώτο βιβλίο υπογράφουν οι Ελισάβετ Γερμανού και Διονύσης Βαλεριάνος, έχει εικονογραφήσει ο Θανάσης Γκιόκας και κυκλοφορεί από την Ελληνοεκδοτική.

127 σελίδες για παιδιά που τέλειωσαν το νηπιαγωγείο. Για να ξαναθυμηθούν και να εμπεδώσουν όσα έμαθαν, αλλά και να έρθουν σε επαφή με νέες θεματικές.

Δραστηριότητες για τα χρώματα, γραφής και ανάγνωσης, μαθηματικών, ζωγραφικής και μυθολογίας συνθέτουν ένα ενδιαφέρον, πολύχρωμο, χαρούμενο βιβλίο, που θα προσελκύσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς… μαθητές!

Γραμμένο με ευχάριστο, απλό τρόπο, η απόλυτη επιλογή για το καλοκαίρι!

Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν βιβλία και για όλες τις τάξεις του Δημοτικού.

http://www.ellinoekdotiki.gr/productlist.asp?ITMID=637&LANG=GR

2.ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ (224 έξυπνα παιχνίδια και τραγούδια για παιδιά από 2 έως 5 ετών)-Περιέχει cd με 66 νέα παιδικά τραγούδια

Από την Κατερίνα Γιαννίκου και τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη προέρχεται η δεύτερη επιλογή για τους μικρούς μας φίλους.

236 σελίδες, 224 προτάσεις για όμορφα παιχνίδια και δραστηριότητες.

Το σώμα μου, οι αισθήσεις, τα συναισθήματα, η γλώσσα, οι καθημερινές συνήθειες, οι τροφές και τα μαγειρέματα, το σπίτι μου και η οικογένειά μου, τα μέσα μεταφοράς, ο χώρος, κινητικά παιχνίδια, παιχνίδια με τα δάχτυλα, παιχνίδια μνήμης και παρατηρητικότητας, μιμητικά και μουσικά και παιχνίδια με διάφορα υλικά, κουκλοθέατρο, φύση, νερό, ζωάκια, χρόνος, εποχές, χρώματα, σχήματα, αριθμοί, αντίθετα, χειροτεχνίες και τραγούδια είναι οι ενότητες στις οποίες είναι αφιερωμένο το βιβλίο.

Εξαιρετικά δελεαστικό για να το επιλέξει κανείς είναι το cdπου το συνοδεύει. 66 σύντομα, ευχάριστα, απλά τραγουδάκια, που σίγουρα θα αγαπηθούν, ιδιαίτερα από τα μικρά παιδιά.

Ιδανική επιλογή για εκπαιδευτικούς.

Για το SugarMama,

με αγάπη και καλοκαιρινή διάθεση από τη… βροχερή Φλώρινα,

Γιώτα Κοτσαύτη.

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…