Διπλό πάρτι ποδοσφαίρου: Παναγιώτης & Νίκος  9-3 Διπλό πάρτι ποδοσφαίρου: Παναγιώτης & Νίκος 9-3
Μάρη Ταλλά Written by Σεπ 19, 2016

Διπλό πάρτι ποδοσφαίρου: Παναγιώτης & Νίκος 9-3

Ποδοσφαιρο, ενα άθλημα κυριως αντρικό!

 

Τι καλύτερο λοιπόν απο ενα πάρτυ με θεμα το ποδοσφαιρο κυριως όταν υπαρχουν μονο αγόρια στο σπιτι;

Ο μεγαλος μου γιος εχει γενέθλια 4 Αυγουστου και λατρεύει την στρογγυλή Θεα, ο μικρός μου εχει γεννηθεί 13 Σεπτεμβρίου ετσι αποφασίσαμε να οργανώσαμε ενα πάρτυ διπλό και για τα δυο παιδια. Αρχικά ψωνίσαμε χάρτινα πιατάκια και χαρτοπετσέτες με εικονα μια ποδοσφαιρική μπαλα. Στην συνεχεια αγοράσαμε τραπεζομάντηλα, ποτηράκια και μπάνερ που έγραφε lets party και happy birthday σε χρώματα μαυρο κόκκινο και κίτρινο ενώ τα κουταλάκια μας τα διαλέξαμε μαύρα. Τα διάλεξε ο μεγαλος μου γιος που έκλεινε τα εννιά. Ψάξαμε να βρούμε προσκλήσεις με θεμα το ποδοσφαιρο αλλα δεν ήμασταν τοσο τυχεροί, ετσι αποφασίσαμε να τις δημιουργήσουμε μόνοι μας! Το θεμα της εικόνας, η μπαλα euro 2016 ηταν επισης επιλογη του μεγάλου μου γιου καθώς και το χρωμα της πρόσκλησης, στο κειμενάκι βοήθησα και λιγο εγω.

Εκτυπώσαμε τις προσκλήσεις και στην συνεχεια σκεφτήκαμε να φτιάξουμε και αυτοκόλλητα με την μπαλα καθώς και να εκτυπωσουμε την εικονα με την μπαλα σε πιο μεγάλο χαρτόνι για να στολίσουμε τα φαγητά! Αγοράσαμε και δωράκια για τους μικρούς μας καλεσμένους και τα βάλαμε σε γαλαζιες χαρτοσακούλες που τις κλείσαμε με τα αυτοκόλλητα που εκτυπωσουμε. Την τούρτα την παραγγείλαμε απο ζαχαροπλαστείο για να ειναι εντυπωσιακή και να το ευχαρηστηθουν και γιατι ήθελαν οι γιοί μου το παιχνίδι του θέματος σαν δώρο γενεθλίων.

Το μενού που ετοίμασα μαζι με τον μικρο μου γιο (ναι ναι αυτός βοηθάει στο μαγείρεμα) περιλάμβανε:

Πίτσα
Τυρόπιτα
Σάντουιτς με ψημένο ψωμάκι
Ψωμάκια με μέντα
Ζελε σε ατομικά ποτηράκια
Χυμούς και νερό

Ολα τα πιάτα ηταν στολισμένα με μεγάλες εικόνες με μπάλες που τις ειχα κολλήσει σε μαύρα στικ. Η αυλή ηταν στολισμένη με μπαλόνια τα οποία σκάγανε απο τον ήλιο. Ειχαμε συνεννοηθεί ολα τα παιδάκια να φοράνε αθλητικά η στολη ποδοσφαίρου. Οι γιοί μου φορούσαν και οι δυο ποδοσφαιρικές στολές, ο μεγαλος σε χρωμα κόκκινο μπλε ( την κλασική στολη του Μεσι) και ο μικρός σε χρωμα μαυρο άσπρο που παραπέμπει στην ομάδα ΠΑΟΚ αλλα έγραφε Παιχταράς.

Ολα τα παιδάκια όταν ερχόντουσαν στο πάρτυ έπαιρναν ενα αυτοκόλλητο για την μπλούζα τους και οταν έφευγαν έπαιρναν τα δωράκια που τους ειχαμε αγοράσει για ενθύμιο κι ενα μπαλόνι. Δεν κράτησε πολυ ώρα το πάρτυ στο σπιτι και δεν ειχα ετοιμάσει κατι για να απασχοληθούν διοτι ειχαμε κανονίσει να έρθουν να φάνε, να κόψουμε την τούρτα και στην συνεχεια θα μεταφερόταν το πάρτυ στην παιδική χαρα απέναντι απο το σπιτι για τι αλλο; Φυσικα για να παίξουν....ποδοσφαιρο. Ήρθαν 15 παιδια, τα τέσσερα ηταν κοριτσάκια και ηταν αδέρφια με τα αγοράκια που ήρθαν στο πάρτυ, ηταν πολυ ωραιο ομως που ολα τα παιδια παίξανε μαζι, ακόμη και τα κορίτσια.Περασαμε υπεροχα και οι μικροί και οι μεγάλοι αλλα κυριως το ευχαριστήθηκαν οι μικροί εορτάζοντες, ο Παναγιωτης που έκλεισε τα 9 και ο Νίκος που έκλεισε τα 3.

 

Για το Sugarmama
Μαρη

Tagged under

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…