Κότσος ψηλά vs κότσος χαμηλά Κότσος ψηλά vs κότσος χαμηλά
Μάρη Ταλλά Written by Ιουλ 04, 2016

Κότσος ψηλά vs κότσος χαμηλά

Ο ψηλός κότσος η αλλιώς top knot ανεβάζει τα μαλλιά σε άλλο επίπεδο και τα κανει το κεντρικό σημείο του look σου.

Ειναι πρακτικός, εύκολος και αποτελεί ενα απο τα δυνατά trends στον τομέα της ομορφιάς.

Ο Χαμηλός κότσος θα σου «λύσει» τα χέρια, αφού είναι η πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή, ειναι chic και το μονο που χρειάζεσαι ειναι να χτενισεις τα μαλλιά σου και να τα πιάσεις χαμηλα με ενα λαστιχάκι. Θηλυκός, σοφιστικέ και απόλυτα αριστοκρατικός ο χαμηλός κότσος, είναι μια επιλογή που ταιριάζει με όλα τα outfits. Διάλεξε αυτόν που σε εκφράζει και σου ταιριάζει καλύτερα.

 

Πως θα φτιάξεις ενα ψηλό κότσο
Βουρτσισε τα μαλλιά σου και μαζεψε τα σε ψηλή αλογοουρά, αυτο μπορείς να το πετύχεις καλυτερα εάν σκύψεις το κεφάλι προς τα κάτω

Στρίψει την αλογοουρά σου προς τη φορά που σε βολεύει και τύλιξε την με κυκλικές κινήσεις γύρω απ’ τη βάση της. Για να κρατήσεις τον κότσο σταθερό, τύλιξε σφιχτά γύρω του ένα λάστιχο για τα μαλλιά και πιάσε οτι περισσεύει με τσιμπιδάκια.

Μπορείς να στολίσεις τον κότσο σου με ενα μαντήλι η ακόμα και να προσθέσεις ψεύτικα μαλλιά σε λάστιχο η πλεξούδα για ενα πιο πλούσιο αποτελεσμα

 

Πως θα φτιάξεις ενα χαμηλό κότσο

Μπορείς με τον ίδιο τροπο να κανεις έναν χαμηλό κότσο στον αυχένα, το μονο που αλλαζει ειναι η αλογοουρά η οποία πρεπει να ειναι χαμηλή.
Για ενα εντυπωσιακό αποτελεσμα πιάσε τα μαλλιά σε χαμηλή αλογοουρά, και δεσε ενα μαντήλι, στην συνεχεια χώρισε τα μαλλιά σε δυο μέρη, στριφογύρισε το ενα μέρος μαζι με το μαντήλι και μετά το αλλο μέρος απο την μεριά που σε βολεύει και απλα δεσε τις δυο άκρες του μαντηλιου μεταξύ του. Καθώς δένονται οι άκρες του μαντηλιου, τραβάνε και τα μαλλιά και σχηματίζεται ενας άτιμέλιτος κότσος με το χρωμα του μαντηλιου ανάμεσα. Φυσικα θέλει να περάσεις κι ενα λαστιχάκι για να μαζέψεις οτι περισσεύει και να μην πετάνε τούφες στο τέλος!
Δοκίμασε το

 

Για το sugar mama,
Μαρη Ταλλα
Fashion and lifestyle editor

 

Επίσης:

Καλτσοκότσος! Ο πιο chic κότσος

Ρομαντικός αρχαίο - ελληνικός κότσος

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...
cache/resized/2587ab83de780d30b9a527484a5607a1.jpg
Βιβλιοπαρουσιάσεις
cache/resized/00d65474c5bdedd8d41f130dd7b8949b.jpg
Βιβλιοπαρουσιάσεις
cache/resized/80123adfa1424b1c332ad116f450e88b.jpg
National Awareness and Special Days
cache/resized/1b9b6eb579936ed20424d0acdb354d1f.jpg
Παιχνίδια & Printable

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…