Στρατήλα Ρένα Written by Απρ 09, 2017

Μαμά θέλω κουνελάκι!!


Είναι αξιαγάπητα, επικοινωνιακά, έχουν ασθένειες που δύσκολα κολλάει ο άνθρωπος και απίθανη συντροφιά για όσους δεν θέλουν σκύλο ή γάτα.

 


Το SugarMama συγκέντρωσε μερικές πληροφορίες για όσους τώρα το Πάσχα ετοιμάζονται να πάρουν δώρο στα παιδάκια τους ένα κουνελάκι!!
Όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν πάρετε κατοικίδιο κουνέλι.

  • Τα κουνέλια συνήθως ζουν για πολύ καιρό –από 3 έως 8 χρόνια εάν δεν αρρωστήσουν, και να είστε βέβαιοι ότι θα μπορείτε να του παρέχετε στέγη και φροντίδα για αρκετά χρόνια.
  • Τα κουνέλια θα πρέπει να ζουν σε ειδικά κλούβια, με ικανοποιητικό για να είναι ευτυχισμένα.
  • Είναι κοινωνικά και παιχνιδιάρικα ζώα. Θα σας χρειάζονται για παρέα και συντροφιά.
  • Στα έξοδά τους πρέπει να συνυπολογιστεί η ειδική διατροφή, διότι απαγορεύονται φρέσκα λαχανικά –καρότα, μαρούλια και μαϊντανός μιας και υπάρχει κίνδυνος διάρροιας.
  • Τα κουνέλια που ζουν στο σπίτι θέλουν ιδιαίτερη προσοχή για να μην να μην μασήσουν καλώδια, σκουπίδια, φυτά και άλλα πιθανώς επικίνδυνα υλικά.
  • Τα παιδιά πρέπει να τα χειρίζονται απαλά διότι έχουν πολύ ευαίσθητο σκελετό και υπάρχει κίνδυνος από μια απότομη κίνηση να συμβεί κάκωση και να πεθάνει.

 

διαβάστε επίσης:Θεραπεία με σκύλο- F.L.T.~ Μια όμορφη εναλλακτική θεραπεία μέσω ζώων

 

Τέλος για όλα τα ζωάκια να μην ξεχνάμε, ότι δεν είναι παιχνίδια.

Θέλουν την αγάπη μας , ευθύνη και φροντίδα!!

Κουνελάκια θα βρείτε σε όλα τα pet shop,σε διάφορες ράτσες και μεγέθη, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 30€.

Για το SugarMama,
Ρένα Στρατήλα

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…