Στρατήλα Ρένα Written by Ιαν 23, 2018

Μαθαίνω την προπαίδεια με τη Ρενάτα !!

Μεγάλωσε η γάτα που την έλεγαν Ρενάτα και ήρθε η ώρα επιτέλους να μάθει την προπαίδεια!!
Tα δρακοφιλαράκια σε χρειάζονται..


..μάθε την προπαίδεια για να τα ελευθερώσεις από τον κακό Τεμπελάδωνα!!
Λύσε τους γρίφους και δες τα δρακοφιλαράκια να μεταμορφώνονται σε απίθανους δρακοφύλακες...
βγες φωτογραφία μαζί τους και δες τους να πετάνε στο δωμάτιο σου!

Μαθαίνει το μικρο σας την προπαίδεια; Πάτε στη Β Τάξη του δημοτικού;; Δυσκολεύετε;; Σας έχουμε τον πιο διασκεδαστικό τρόπο για να την μάθει στο λεπτό!! Πώς;; Παίζοντας και διαβάζοντας με τα Livebooks!

Η εφαρμογή είναι δωρεάν όπως και η προπαίδεια του 10 για να τη δοκιμάσετε.

Όταν το διάβασμα γίνετε μια συναρπαστική εμπειρία για τα παιδιά μας!! Είναι Livebooks!

Φυσικά μιλάμε για την ελληνική εταιρεία bitar, με υπερηφάνεια και υπευθυνότητα,που παρουσιάζει το δέκατο βιβλίο της εκπαιδευτικής σειράς “Livebooks – Τα βιβλία που ζωντανεύουν”, με θέμα την προπαίδεια.
Πραγματικά απίθανα!!
Εμείς πάντως ενθουσιαστήκαμε!

"...Το βιβλίο της προπαίδειας προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία μάθησης και παιχνιδιού. Καταρχάς, διότι επαυξάνει τα οφέλη του παραδοσιακού βιβλίου μέσα από την τεχνολογία (AR) που ζωντανεύει τρισδιάστατα τους ήρωες στις οθόνες, με τους οποίους μπορείτε να βγείτε απίθανες φωτογραφίες, ενώ ταυτόχρονα εξασκεί τις γνωστικές δεξιότητες των παιδιών μέσα από ένα εξαιρετικά καλοσχεδιασμένο παιχνίδι διαβαθμισμένης δυσκολίας. Επομένως τα παιδιά, χωρίς να το καταλαβαίνουν και χωρίς πίεση, παίζουν και ασχολούνται με το βιβλίο και την εκπαιδευτική εφαρμογή που το συνοδεύει, μαθαίνοντας την προπαίδεια, που ομολογουμένως είναι ένα δύσκολο αντικείμενο και απασχολεί πολύ τους γονείς και τους δασκάλους. Τέλος, το βιβλίο περιλαμβάνει τους πίνακες της προπαίδειας με τη σειρά όπως τη διδάσκονται τα παιδιά από τη Β’ δημοτικού και έπειτα, ενισχυμένους με κόλπα και συμβουλές που κάνουν την απομνημόνευσή της πιο εύκολη...."Διαβάστε την επιστημονική τεκμηρίωση του βιβλίου και της εφαρμογής, από την ειδική παιδαγωγό Αικατερίνη – Αλεξάνδρα Παπούλια.

Τέλος, μπορείτε να εκτυπώσετε την προπαίδεια δωρεάν, από το site των livebooks! 

 

Είναι σαφές ότι η τεχνολογία μπορεί να εξυπηρετήσει και να δημιουργήσει φιλαγνωσία !!

Πόσο τέλειο είναι να μαθαίνεις βλέποντας μπροστά σου αυτά που διαβάζεις!!

Υποστηρίζουμε κάθε ελληνική καινοτομία και τα παραγγέλνουμε εδώ στην επίσημη ιστοσελίδα τους, live books καθώς και στη σελίδα τους στο facebook.

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…