Με αγάπη για τους πρόσφυγες από το Δημ. Σχολείο Χαλίκων Με αγάπη για τους πρόσφυγες από το Δημ. Σχολείο Χαλίκων
Στρατήλα Ρένα Written by Νοε 15, 2015

Με αγάπη για τους πρόσφυγες από το Δημ. Σχολείο Χαλίκων

..συγκινητική προσφορά για τους πρόσφυγες απο σχολείο

 

Το Δημοτικό σχολείο Χαλικων Μυτιλήνης ,με την προτροπή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και με τη βοήθεια του διευθυντή κ. Γρηγορίου, κατάφερε να συγκεντρώσει με την υποστήριξη δάσκαλων, γονέων και μαθητών... εκατοντάδες είδη ρουχισμού (εσώρουχα, κάλτσες, μπουφάν), κουβέρτες και είδη προσωπικής φροντίδας (παμπερς και σερβιέτες).

 

Σύνθημα: «Με αγάπη για τους πρόσφυγες» ... που έρχονται καθημερινά από τη Συρία, αλλά και από άλλες χώρες.

 

1

Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια του Άρη Σπέρκου, του Χατζηδιάκου Ιγνάτη και του Κουλουκάκη Βρασίδα η αποστολή του σχολείου δεν θα έφτανε άμεσα στον Μόλυβο κι στη σκάλα Συκαμιάς.

Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους-εθελοντές, που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα στους πρόσφυγες αλλά και κοντά στους ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν!

Γιατί η αλληλεγγύη είναι όπλο !!

 

 

Για το SugarMama,
Ρένα Στρατήλα

Tagged under

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…