Στρατήλα Ρένα Written by Απρ 18, 2021

Μικρές κυρίες - Λουίζα Μέι Άλκοτ

Οι "Μικρές Κυρίες" σε μικρό μέγεθος, για τις μικρές δεσποινίδες της καρδιάς μας!!

Οι Μικρές κυρίες της Λουίζας Μέι Άλκοτ, θεωρήθηκαν το κατ’ εξοχήν κοριτσίστικο ανάγνωσμα της αμερικανικής εθνικής λογοτεχνίας και δεν θα μπορούσε να λείπει από τις βιβλιοπροτάσεις του www.SugarMama.gr!!

"Οι Μικρές κυρίες μας μεταφέρουν στην εποχή του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου. Είναι η ιστορία της οικογένειας του πάστορα Μαρτς ο οποίος κατατάχτηκε στο στρατό και άφησε πίσω του γυναίκα και τέσσερις κόρες να τα βγάλουν πέρα ενώσω λείπει μακριά..."

-Δίνεται η δυνατότητα στα παλαιά λογοτεχνικά έργα να προσεγγίσουν στα πλαίσια της κοινής μας λογοτεχνικής κληρονομιάς το σύγχρονο κοινό, τα σημερινά παιδιά (7+) διαβάζουν ένα ευχάριστο βιβλίο, εικογραφημένο, στο οποίο εύκολα μπορούν να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους.
Με την καλύτερη εκδοτική επιλογή Χάρτινη Πόλη ,που είναι πιο κοντά στο πρωτότυπο, με πιστότητα του έργου.

-Το 1867, η εκδοτική εταιρεία Roberts Brothers, πρότεινε στη Λουίζα Μέι Άλκοτ να γράψει ένα βιβλίο «για κορίτσια», μια ιδέα που δεν άρεσε στη συγγραφέα αλλά η οικογένειά της χρειαζόταν τα χρήματα, οπότε η Άλκοτ ξεκίνησε να γράφει τις διάσημες πια «Μικρές Κυρίες», χωρίς να γνωρίζει ότι θα γίνει μια διαχρονική επιτυχία. Κάτι παραπάνω από 150 χρόνια μετά, οι «Μικρές Κυρίες» όχι μόνο διασκευάζονται ξανά και ξανά σε όλες τις γλώσσες για όλες τις ηλικίες, αλλά μεταφέρονται συχνά σε σειρές και ταινίες!!

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…