Στρατήλα Ρένα Written by Νοε 25, 2020

Με τη σκέψη μου αγκαλιάζω τον κόσμο - 121 παιδιά

Η χαρά μου είναι απερίγραπτη που σας παρουσιάζω σήμερα ΑΥΤΟ το βιβλίο!!


Γιατί;;

-γιατί μετά από 7 χρόνια (πααάρα πολλών) βιβλιοπαρουσιάσεων, σήμερα παρουσιάζω ένα βιβλίο , στο οποίο συμμετέχει η κοράκλα μου! (Yes.. i am proud @marianna.katevati )
-γιατί οι ιστορίες του θα σας θυμίσουν ότι η ζωή μπορεί να φέρει μεγάλες δυστυχίες αλλά πάντα υπάρχει τρόπος να εκτιμάς.. να χαίρεσαι!!
-γιατί 121 παιδιά ζωγραφίζουν και γράφουν στην καρδιά σας!
-γιατί οι εκδόσεις Ελληνοεκδοτική , θέλησαν να κάνουν κάτι για τα παιδιά μας, ως "χρονικό" του πρώτου εγκλεισμού, και έτσι, η κρίση έγινε ενθύμιο!!
-γιατί τα παιδιά μπορούν να κάνουν την πανδημία να φαίνεται καλύτερη! Αποτυπώθηκε.. η αισιόδοξη αλήθεια που οφείλουμε να βλέπουμε το μέλλον...
-γιατί "ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"!!!!
.
.
ευχαριστούμε θερμά όσους βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της έκδοσης!
.
η έκδοση είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.
Διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ στην έντυπη και στην ηλεκτρονική μορφή της.
.

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…