Τυροβουτιές για να μην ξέχνα το κολατσιό του! Τυροβουτιές για να μην ξέχνα το κολατσιό του!
Στρατήλα Ρένα Written by Δεκ 14, 2015

Τυροβουτιές για να μην ξέχνα το κολατσιό του!

Συχνά ψάχνω και διαβάζω στο διαδίκτυο προτάσεις για δεκατιανό για την κόρη μου. Όχι γιατί είναι «δύσκολη» στο φαγητό, αλλά γιατί συνέχεια μου το «επιστρέφει» πίσω, μετά το τέλος του σχολείου.

 

Ο διάλογος μας είναι πάντα ο ίδιος:

 

Γιατί αγάπη μου δεν έφαγες το πρωινό σου;

Δεν προλαβαίνω να φάω μαμά, θέλω να παίξω!

 

 

Πολύ στενοχωριέμαι που μένει νηστική τόσες ώρες. Που θα βρει ενέργεια να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ημέρας;

 

Ο γονιός δεν πρέπει να προμηθεύει το παιδί του με έτοιμα φαγητά όπως κρουασάν, σοκολάτες, τυρόπιτες ή να του δίνει χρήματα για να αγοράσει κάτι από τη καντίνα του σχολείου.

Αναμφίβολα, είναι η πιο εύκολη λύση, δεν είναι όμως και η πιο σωστή επιλογή για το παιδί.

 

Χρειαζόμουν ένα σνακ εύχρηστο, νόστιμο, θρεπτικό και διασκεδαστικό!

 

Που να το έβρισκα όμως αυτό;

Ώσπου μια τηλεοπτική διαφήμιση τράβηξε την προσοχή μας.. λέω «μας» γιατί τράβηξε και την προσοχή της κόρης μου!

 

1

 

 

 

Το δοκιμάσαμε!!

 

Τυροβουτιές®! Ένα απολαυστικό κολατσιό με λαχταριστό La Vache qui rit® και τραγανά κριτσίνια, που μας ξετρέλανε!

Οι Τυροβουτιές® συνδυάζουν απίθανη γεύση και πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Το ασβέστιο από το La Vache qui rit® είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη της, ενώ τα δημητριακά από τα τραγανά κριτσίνια την γεμίζουν ενέργεια, κάτι που της είναι απαραίτητο(σχολείο, διάβασμα, μπαλέτο, πιάνο..).

 

Έτσι, είμαι σίγουρη ότι προσφέρω στο παιδί μου κάτι νόστιμο, φροντίζοντας παράλληλα για τη σωστή διατροφή της.

 

Τα παιδιά αποκτούν τις συνήθειες, που θα τους ακολουθούν σε όλη τους την ζωή, μέσω της μίμησης των όσων βλέπουν από τα πρότυπα τους, δηλαδή τους γονείς τους. Για αυτό το σκοπό, οι γονείς πρέπει να, προβάλουν τις σωστές συνήθειες που πρέπει να αποκτήσει από τη παιδική του ηλικία.

 

Εάν ο γονιός επενδύσει στην διατροφή του παιδιού του από νωρίς, αυτό θα υιοθετήσει υγιεινές και σωστές συνήθειες και θα συνεχίσει να τρέφεται με τον ίδιο τρόπο και ως ενήλικας.

 

Οι Τυροβουτιές® είναι εύκολες στη χρήση μπορεί να τις παίρνει μαζί της παντού.

 

Στο σχολείο συχνά μοιράζονται –ανταλλάζουν τα φαγητά τους ή τρώει το ένα από το φαγητό του άλλου.

Τις Τυροβουτιές® μπορεί να τις μοιραστεί με τους φίλους της στο διάλειμμα του σχολείου ή στο παιχνίδι, χωρίς να χρειάζεται να το σταματήσουν αλλά και χωρίς να ανταλλάξουν μεταξύ τους μικρόβια και ιώσεις!

 

Αποτελεί μία ολοκληρωμένη και οικονομική επιλογή κολατσιού, που λύνει τα χέρια μου μιας και μπορώ να σταματήσω στο κοντινό μου μπακάλικο και να πάρω ανά πάσα στιγμή!

 

Τώρα τουλάχιστον ξέρω ότι 3 φορές την εβδομάδα η μικρή δε θα μου το γυρίσει πίσω :)

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…