Print this page
Οι άντρες αγαπούν & σέβονται τις γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους!!! Οι άντρες αγαπούν & σέβονται τις γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους!!!
Εύη Κατράνα Written by Οκτ 11, 2014

Οι άντρες αγαπούν & σέβονται τις γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους!!!

Rate this item
(10 votes)

Έχετε ποτέ αναλογιστεί ,τι κάνει μια γυναίκα ποθητή??


κοιτάξατε ποτέ την διπλανή σας με ζήλια, γιατί ο πιο περιζήτητος εργένης της πόλης δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω της ?? Ε τότε κάτι κάνετε λάθος!!!!!

Όλες μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα κυνηγώντας τα όνειρα μας , και να γίνουμε ευτυχισμένες ,αρκεί να ακολουθήσουμε μικρές πρακτικές " επιβίωσης ".
Γιατί οι έξυπνες γυναίκες ξέρουν πως να φροντίζουν τον εαυτό τους χωρίς να θυσιάζουν τις σχέσεις τους , αλλά και πως να φροντίζουν τις σχέσεις τους χωρίς να θυσιάζουν την ψυχή τους !.
Ποιες είναι οι έξυπνες γυναίκες ?είναι αυτές που έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης ?
Αυτές με συναρπαστική καριέρα και ανώτερη μόρφωση ? Ή μήπως αυτές που παίζουν χρηματιστήριο , είναι ηγετικά στελέχη σε μια πολυεθνική ,και ξέρουν από μαστορέματα ?

Η απάντηση είναι ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !!!
..τότε πως καταφέρνουν να βγαίνουν νικήτριες σε οποιαδήποτε πρόκληση?
Οι έξυπνες γυναίκες είναι εκείνες που έχουν σαφή και αναμφισβήτητη αίσθηση της αξίας και της δύναμης τους .Ξέρουν τι προσφέρουν σε μια σχέση και τι περιμένουν σαν αντάλλαγμα .
Ξέρουν πότε , πως , και τι να διεκδικήσουν ,να υποχωρήσουν , να επιβεβαιωθούν για όσα παίρνουν από το συντρόφο τους να κανουν το πρώτο βήμα . Γενικά σέβονται και έχουν αυτοπεποίθηση για ότι είναι .
Είναι γυναίκες της διπλανής πόρτας , ίσως και συνάδελφοι σας στο χώρο εργασίας σας , φίλες σας , αλλά ίσως και η ίδια η μητέρα μας που πολλές μας έχουμε καθοδηγητή και πρότυπο!
ΟΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ
Αν θέλουν να πετύχουν στην προσωπική τους ζωή , πρέπει να έχουν τις " κεραίες" τους ανοιχτές για να ανακαλύψουν τις "σωστές αισθήσεις "χρειάζονται:
# αίσθηση της ισορροπίας
# αίσθηση της αξίας
# αίσθηση των αρχών τους , χωρίς πολλές αποκλίσεις !
# αίσθηση των προτεραιοτήτων τους
# αίσθηση του εαυτού τους
# αίσθηση του χιούμορ
# αίσθηση του πότε να λένε "όχι" και γιατί

Από καταβολής χρόνου η γυναίκα , λόγω του μητρικού ενστίκτου της , ενδιαφερόταν και φρόντιζε για το τι θέλει , χρειάζεται και τι αγαπά ένας άντρας όπως κάνει μια μάνα για το παιδί της .
Διότι παρά τις αντιθέσεις , οι άντρες και οι γυναίκες δεν έρχονται από άλλο πλανήτη , οι ομοιότητες είναι πολύ περισσότερες από τις διαφορές τους . Έχουν τις ίδιες βασικές ανάγκες , ίδιες ευαισθησίες , όλοι έχουν κάτι να φοβούνται , να μοιράζονται , να περιμένουν!
Το μόνο που διαφέρει είναι ίσως ο τρόπος έκφρασης αυτής της ανάγκης .
Ο εντοπισμός όσων θέλουν οι άντρες είναι μάλλον θέμα επικοινωνίας παρά ανακάλυψης διαφορών , ταύτισης παρά ανακάλυψης διαφορών ,εντέλει είναι μάλλον θέμα κατανόησης , και
καλής ακρόασης !
Πολλές φορές η φωνή του εσωτερικού μας εαυτού είναι πολύ καθαρή , γιαυτό πρέπει να την ακολουθούμε !
Η επιτυχία είναι να παίρνουμε τα πράγματα one step at a time ,μια σωστή σχέση σημαίνει ανάπτυξη αμοιβαίας εμπιστοσύνης ,σεβασμού , κατανόησης , και προπαντός απαλλαγμένη από υστερίες γάμου !!!GOOD LUCK !!

Για το Sugar Mama,
Εύη Κατράνα

Εύη Κατράνα

Latest from Εύη Κατράνα

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…