Print this page
Κοτομπουκιές στο φούρνο! Κοτομπουκιές στο φούρνο!
Ρένα Ψωμά Written by Νοε 22, 2016

Κοτομπουκιές στο φούρνο!

Rate this item
(5 votes)

Τα παιδάκια μας θα τις λατρέψουν!!

Μπορεί να έχετε συνηθίσει τις κοτομπουκιές τηγανισμένες, σας διαβεβαιώνω όμως πως ψήνοντάς τες στον φούρνο όχι μόνο κάνετε τον ίδιο χρόνο με το τηγάνι, αλλά κυρίως έχετε ένα άκρως πιο υγιεινό αποτέλεσμα για τα παιδιά. Είναι ελαφριές και πεντανόστιμες . Ένα γρήγορο SugarMama γεύμα.

Για το μαρινάρισμα:
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας μέλι
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
σκόρδο σκόνη
ρίγανη

Για το κοτόπουλο θα χρειαστείτε :
1 φιλέτο κοτόπουλο
1 αυγό χτυπημένο ελαφρά
αλεύρι
τριμμένη φρυγανιά

Πως:

Παίρνουμε το κοτοπουλάκι μας το πλένουμε καλά,το κόβουμε σε μικρές μπουκίτσες και το βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ. Ρίχνουμε όλα τα υλικά για το μαρινάρισμα και ανακατεύουμε πολύ καλά για να πάνε παντού τα υλικά μας.Το αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες. Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί μας , προθερμένουμε το φούρνο στους 180 οC στον αέρα και ξεκινάμε το πανάρισμα. Τα περνάμε πρώτα από το αλεύρι και τα τινάζουμε καλά για να φύγει το περιττό αλεύρι, συνεχίζουμε με το αυγό και τέλος από την φρυγανιά και από τις δυο πλευρές. Ψήνουμε για περίπου μισή ώρα.

Καλή επιτυχία..

Για το SugarMama,
Ρένα Ψωμά

Ρένα Ψωμά

Latest from Ρένα Ψωμά

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…