Print this page
Μάρη Ταλλά Written by Απρ 01, 2019

Το sugarmama προτείνει style για..... γυναίκες κερκίδας!

Rate this item
(2 votes)
Η Άνοιξη ήρθε για τα καλά και μαζί της ήρθαν και τα πρωταθλήματα!
 
Ο καιρός έφτιαξε και είναι ευκαιρία να πάμε γήπεδο! Σίγουρα θα σου έχει τύχει να συνοδεύσεις τον καλό σου να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα ή να πας να δεις αγώνες του γιου σου σε κάποιο γήπεδο! Όλες ξέρουμε ότι στα αγόρια αρέσει η μπάλα! Κάποια λοιπόν στιγμή θα βρεθείς κι εσύ σε ένα γήπεδο και θα γίνεις η γυναίκα κερκίδας!

Τι φοράει όμως μια φίλαθλος; Αν πηγαίνεις αρκετά συχνά γήπεδο και υποστηρίζεις κάποια ομάδα τότε ξέρεις, αν όχι όμως θα προβληματιστείς πολύ! Διότι οι celebrities φίλαθλοι έχουν δικό τους στυλ και μπορεί να μην σου ταιριάζει!

Τι φοράμε λοιπόν όταν έρθει η gameday?
Εξαρτάται από τον σκοπό σου!

Μια γυναίκα στο γήπεδο συνήθως τραβάει τα βλέμματα γιατί γυναίκα και γήπεδο δεν ταυτίζονται! Αν λοιπόν θέλεις να δεις τον εαυτό σου σε φωτογραφίες σε κάποιο αθλητικό σάιτ τα πράγματα είναι απλά. Ο στόχος σου θα ειναι εντυπωσιακή, περιποιημένη και σεξι εμφάνιση. Αυτο μπορείς να το πετύχεις με ενα στενό τζιν ή κολάν και ψηλά παπούτσια.

Πάμε τώρα να βάλουμε στόχο την άνεση. Σε αυτήν την περίπτωση χρειάζεσαι safe συνδυασμούς, τι πιο εύκολο από μια αθλητική φόρμα με αθλητικά παπούτσια ή sneakers.

Όσων αφορά τα χρώματα, επέλεξε γήινους χρωματισμούς ή μαύρο και άσπρο, εναλλακτικά ντύσου με τα χρώματα της ομάδας που υποστηρίζεις.

Το τζιν ή το κολάν αποτελεί μια πολυ καλή επιλογή για γήπεδο αλλιώς μια ολόσωμη φόρμα ειναι επίσης βολική, chic και θα τονίσει την θηλυκότητα σου.

Για επιλογή παπουτσιών, προτείνω κυρίως χαμηλά παπούτσια και γενικά παπούτσια που μπορείς να υποστηρίξεις. Αν δεν είσαι sportive τύπος μπορείς να φορέσεις κάτι πιο chic, ακόμη και γόβα, απλα να μπορείς να περπατάς άνετα για να μην εχεις τον κίνδυνο να πέσεις ή να ποδοπατηθείς.

Απο αξεσουάρ θα πρεπει να έχεις μαζί σου οπωσδήποτε καπέλο, καλύτερο θα ήταν ενα τύπου jockey. Αυτο θα σε προστατέψει απο τον ηλιο και θα σου δόσει το αθλητικό στύλ που χρειάζεσαι. Τέλος να έχεις μαζι σου μια ζακέτα ή ενα φούτερ γιατί θα περάσεις τουλάχιστον δυο ώρες στο γήπεδο καθισμένη και αν κρυώνεις δεν θα εχεις τίποτα για να ζεσταθείς! Τσάντα επέλεξε μια μικρή με τα απολύτως απαραίτητα, ιδανικό θα ηταν το τσαντάκι μέσης, αλλιώς ενα backpack.

Ετοιμάσου λοιπόν με ότι επέλεξες να φορέσεις, οπλίσου με υπομονή για το derby που θα ακολουθήσει και να είσαι ο εαυτός σου!

Για το SugarMama,
Μάρη
 
 
Μάρη Ταλλά

Latest from Μάρη Ταλλά

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…