Print this page
Stilettos για το ρεβεγιόν! Stilettos για το ρεβεγιόν!
Μάρη Ταλλά Written by Δεκ 24, 2016

Stilettos για το ρεβεγιόν!

Rate this item
(1 Vote)

Ειναι θηλυκά, ειναι chic και προσφέρουν ανυπέρβλητη αίγλη σε όλο το στυλ σας!

 

Τα stilettos ειναι άκρως θυληκα αριστουργήματα και ειναι τα παπούτσια που ειναι συνδεδεμένα με τον πόνο! Ναι αγαπημένη μου φίλη, μπορει οι γόβες στιλέτο να ειναι τοοοσο σεξι στο ωραιο ποδαράκι σου και να σε κάνουν να φαίνεσαι Θεα με γυμνασμένη γάμπα και με έξτρα πόντους στο υψος σου, ομως δεν φημίζονται για την άνεση.

Οταν φοράμε stilettos ειναι σε ολες μας γνωστό οτι υπομένουμε αρκετό πόνο, αλλα ποια μπορει να αντισταθεί στα προταιρηματα που προσφέρουν;

Τα κοφτερά stilettos έρχονται απο την δεκαετία του '80, ομως εχουν εμπλουτιστεί τα σχέδια, τα χρώματα και τα στολίδια που φέρουν επανω τους ώστε να ικανοποιούν και τα πιο απαιτητικά γούστα! Οταν μιλάμε για παπούτσι Stiletto εννοούμε οτι το τακούνι του πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 εκατοστά ψηλό, η κλασσικη γόβα ειναι αριστοκρατική και ο πιο συνηθισμένος συνδιασμους ειναι γόβα stiletto με pencil φούστα. Φετος ομως τα μεγάλα defile μόδας μας συμβουλεύουν να εμπλουτίσουμε την γκαρνταρόμπα μας με πιο σοφιστικέ κομματια και γόβες κεντημένες με ημιπολύτιμους λίθους.

Με τι θα μπορούσατε να συνδιασετε αυτο το υπέροχο παπουτσι; με ανδρόγυνο στυλ προσαρμοσμένο στα θυληκα σας μέτρα, με παντελονες και μπλούζες με δαντέλα και με ενα ωραιο μαξι η κοντό φόρεμα για το ρεβεγιόν.

Τωρα αν θα με ρωτούσατε πως θα τις φορούσα εγω στο ρεβεγιόν....η απάντηση μου ειναι....με μια φουστα με τούλι που παραπέμπει σε tutu κι ενα σατέν μαυρο πουκάμισο με δαντέλα στο τελείωμα των μανικιών!

Για το sugar mama
Μάρη Ταλλά

Μάρη Ταλλά

Latest from Μάρη Ταλλά

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…