Print this page
Μάσκαρα η θαυματουργή! Μάσκαρα η θαυματουργή!
Μάρη Ταλλά Written by Νοε 18, 2014

Μάσκαρα η θαυματουργή!

Rate this item
(3 votes)

Διάλεξε το σωστό βουρτσάκι:

 


• Αν έχετε λίγες και αραιές βλεφαρίδες θα χρειαστείτε χοντρό και μεγάλο βουρτσάκι.
• Για τις κοντές βλεφαρίδες, το κατάλληλο είναι ένα λεπτό βουρτσάκι, που θα χαρίζει μήκος.
• Αν η φύση σας έχει προικίσει με πλούσιες και μεγάλες βλεφαρίδες, αλλά ίσιες, θα χρειαστείτε μια μάσκαρα με γυριστό βουρτσάκι.
• Η μαύρη μάσκαρα είναι must και δεν πρέπει να λείπει ποτέ από τα καλλυντικά σας, ανεξάρτητα από τα χρώματά σας. Η καφέ ταιριάζει περισσότερο σε ανοιχτόχρωμα μάτια, δέρμα και μαλλιά και σε πιο casual εμφανίσεις. Η πράσινη και η μπλε ενδείκνυνται το καλοκαίρι και τονίζουν τόσο τα καστανά, όσο και τα γαλανά ή πράσινα μάτια. Φέτος βέβαια το σκούρο μπλε είναι το «νέο» μαύρο

 

Πώς να την εφαρμόσετε σωστά
Βήμα 1: Μετακινούμε το βουρτσάκι δεξιά-αριστερά ακλουθώντας ζικ-ζάκ κίνηση, στη βάση των βλεφαρίδων. Η μάσκαρα που βρίσκεται στις ρίζες είναι αυτή που δίνει την ψευδαίσθηση του μήκους. Περίμενε μέχρι να στεγνώσει η πρώτη στρώση και αν θέλεις επαναλαμβάνεις για πιο έντονο αποτέλεσμα.
Βήμα 2: Την απλώνουμε προς τα πάνω, φροντίζοντας το βουρτσάκι να περάσει ανάμεσα στις βλεφαρίδες, έτσι ώστε να τις ξεχωρίσει. Δύο με τρεις στρώσεις αρκούν.
Καλή επιτυχία!

 

Για το Sugar Mama
Μάρη

1

Μάρη Ταλλά

Latest from Μάρη Ταλλά

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…