Print this page
Στρατήλα Ρένα Written by Ιαν 11, 2022

"Το δίχτυ της ζωής - Ιστορίες Βιοποικιλότητας" εκδόσεις Ελληνοεκδοτική

Rate this item
(0 votes)

-Τι είναι βιοποικιλότητα;


-Είναι τα ζώα, τα φυτά ή και το σπίτι τους μαζί, δηλαδή ολόκληρη η φύση;
-Ο άνθρωπος είναι μέρος της βιοποικιλό­τητας;
-Γιατί δημιουργήθηκε αυτή η λέξη;

Όλες τις απαντήσεις θα τις βρείτε στο βιβλίο "Το δίχτυ της ζωής - Ιστορίες Βιοποικιλότητας" από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική.

Συγγραφέας:Ελένη Σβορώνου
Εικονογράφηση:Zafouko Yamamoto ,

..Κι όμως, οι αγαπημένοι μας δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν, αλλά η ζωή συνεχίστηκε στον πλανήτη. Χάρη σ’ αυτή την εξαφάνιση, μάλιστα, βρήκε χώρο και το είδος μας να αναπτυχθεί! Γιατί να σώσουμε τα είδη που εξαφανίζονται; Και ποια απ’ όλα να σώσουμε; Καλά οι αρκούδες και οι φώκιες, που όλοι μας αγαπάμε... Αλλά τα κουνούπια; Κι αυτά αξίζουν μια θέση ανάμεσά μας; Οι ιοί; Αυτοί οι απαίσιοι μικροοργανισμοί που μας επιτέθηκαν τόσο άσχημα τελευταία, κι αυτοί πρέπει να προστατευτούν; ..

- γοητεύει τον παιδικό κόσμο, ξυπνά συναισθήματα, προκαλεί αγωνία, δημιουργεί σκέψεις και απορίες ..δημιουργεί στα παιδιά την διάθεση να ψάξουν, να αναρωτηθούν αν θέλουν να προτείνουν λύσεις, ιδέες και δικές τους απόψεις σε όλη τη διάρκεια της ανάγνωσης.
Η εικονογράφηση αποτυπώνεται στην ψυχή και στο μυαλό.

Στρατήλα Ρένα

Latest from Στρατήλα Ρένα

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…