Print this page
Στρατήλα Ρένα Written by Ιαν 08, 2022

«Απλά και διαφορετικά» του Γιώργου Ευγενειάδη

Rate this item
(1 Vote)

Κρατάω στα χέρια μου, το καλύτερο δώρο που έλαβα για το 2022!! (εντάξει το συγκεκριμένο είναι δώρο εξ ουρανού για μένα)!


Το ημερολόγιο «Απλά και διαφορετικά», του Γιώργου Ευγενειάδη.
Η φιλοσοφία του απλή, αυθόρμητη, μαθητική σαν τα σχολικά τετράδιά μας! Η δημιουργία του, μοναδική και ρεαλιστική, όπως πρέπει να είναι η ζωή μας!
Επιτέλους θα οργανώσω τον χρόνο μου. Επιτέλους θα φροντίσω τον εαυτό μου.

Ο αναγνώστης αλλάζει, εξελίσσεται, και επηρεάζεται χάρη στα μηνιαία tips και στις υποστηρικτικές συνήθειες που προτείνει.
(Αγαπημένο μου: Στείλτε postcards στον εαυτό σας).

-Έχει αργίες, εορτολόγιο, παγκόσμιες και διεθνείς ημέρες, όπως και συνταγές, θέλοντας να σε κινητοποιήσει να χαίρεσαι τη δημιουργικότητα της μαγειρικής στο σπίτι.(μέσα από ερεθίσματα των μαθητών ενός ειδικού δημοσίου σχολείου).
.
Όταν κράτησα το ημερολόγιο, αντιλήφθηκα ότι οι αισθήσεις μου θα αρχίσουν να οξύνονται. Σαν καλός περιηγητής, θα πρόσεχω περισσότερο, τις μικρές λεπτομέρειες. Μια ωραία ανατολή ή δύση, ένα καλό τραγούδι στο ραδιόφωνο…
-Πρώτος στόχος για το μέλλον:
να αντιληφθώ πραγματικά ότι η ομορφιά κρύβεται στα "απλά και διαφορετικά" της ζωής !

- Αν λοιπόν αισθάνεσαι και εσύ πως ήρθε η ώρα , να γνωρίσεις και να αγαπήσεις τον εαυτό σου, πραγματικά, τότε διαβάζεις το σωστό post .

Tagged under
Στρατήλα Ρένα

Latest from Στρατήλα Ρένα

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…