Print this page
Στρατήλα Ρένα Written by Σεπ 02, 2018

Η 'Άλφα Βήτα Αλλιώς - Κατσάρη Αφροδίτη

Rate this item
(2 votes)

Ελάτε να κάνουμε ένα όμορφο ταξίδι στη χώρα των γραμμάτων και να ανακαλύψουμε τον όμορφο κόσμο της Άλφα Βήτα..

χωρίς άγχος και με μοναδικούς βοηθούς το σώμα μας και τη φαντασία μας. Ας κάνουμε το μάθημα να μοιάζει με ένα θεατρικό έργο που πρωταγωνιστής θα είναι το ίδιο το παιδί.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται τόσο σε παιδιά προσχολικής ηλικίας όσο και σε παιδιά της Α’ Δημοτικού. Απευθύνεται επίσης στους γονείς και στους δασκάλους και αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο, καθώς παρουσιάζει μέσω της κίνησης και του παιχνιδιού, μία άλλη μέθοδο εκμάθησης των φωνημάτων.

Με πρωτότυπες και διασκεδαστικές δραστηριότητες και με πλούσια εικονογράφηση, αποτελεί τον «καλύτερο φίλο» και συνοδοιπόρο του παιδιού στο ταξίδι της μάθησης των «φωνούλων».

Το βιβλίο αυτό έχεις ως στόχο να να βοηθήσει το παιδί και να αποτελέσει ένα καθημερινό βοήθημα στα χέρια του, ώστε να του δημιουργήσει ένα κλίμα ασφάλειας, γιατί όλα τα παιδιά χρειάζονται έναν ευχάριστο τρόπο διδασκαλίας.

Στρατήλα Ρένα

Latest from Στρατήλα Ρένα

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…