Print this page
Πάρτυ μασκέ; στήστε ένα αποκριάτικο σκηνικό! Παρτυ μασκέ
Στρατήλα Ρένα Written by Φεβ 09, 2017

Πάρτυ μασκέ; στήστε ένα αποκριάτικο σκηνικό!

Rate this item
(1 Vote)

Για τη δική σας ...τρελλή βραδιά καρναβαλιού,στο SugarMama σας προτεινουμε:

Μασκε πάρτυ; Υπέροχα!

Εχετε ετοιμάσει τον μπουφέ ..απομένει να στήσετε κι ένα αποκριάτικο σκηνικό!

Διακοσμηστε με συνθέσεις, παραστάσεις κρεμασμένες στον τοίχο, σερπαντίνες ή γιρλάντες στο ταβάνι, αποκριάτικες μάσκες ή καπέλα,διαφανείς γυάλες ή βάζα, γεμάτα σερπαντίνες και κομφετί,επιτραπέζια ή και διακοσμητικά δαπέδου που θα ακουμπήσετε σε σημεία που δεν θα εμποδίζουν, αλλά ούτε και θα κινδυνεύουν να κατρακυλήσουν.

Κάντε αρχικά μια βόλτα στα εποχιακά αποκριάτικα καταστήματα για να πάρετε ιδέες κι αν δεν σας προκύψει κάτι που να ικανοποιεί την αρχική σας σκέψη για το θέμα του πάρτυ ή διαφοροποιήστε το ή ακόμα καλύτερα αυτοσχεδιάστε δημιουργώντας, με ό,τι εσείς πιστεύετε πως του ταιριάζει, το σκηνικό που έχετε φανταστεί.

Βενετσιάνικες μάσκες, που όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούν στην αγορά σε πολύ κομψές εκδοχές και ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Υπάρχουν σε πολλά μεγέθη και είναι ιδανικές για να κρεμαστούν στο πλάι ενός καθρέφτη, απευθείας στον τοίχο αλλά και ακουμπισμένες σε οποιοδήποτε σημείο.

Στην πόρτα του σπιτιού σας μπορείτε να κρεμάσετε ένα στεφάνι από μπαλόνια! Πρωτότυπο και μοναδικό!

Μπορείτε να κρεμάσετε στο ταβανι μπαλόνια που θα αρέσουν σε όλους!

Υπάρχουν πάντως πολλά θέματα αγαπημένα απ΄όλους που θα διευκολύνουν τις επιλογές σας και που τα βασικά στοιχεία της διακόσμησης που θα τα υποστηρίξουν, δεν είναι απαραίτητα αυστηρώς αποκριάτικα, κάτι που θα σας διευκολύνει πολύ.

 

πηγή φωτογραφίας: eventful.gr

Στρατήλα Ρένα

Latest from Στρατήλα Ρένα

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…