Print this page
Η Μαρία- Άννα στην χώρα των θαυμάτων! Η Μαρία- Άννα στην χώρα των θαυμάτων!
Στρατήλα Ρένα Written by Μαρ 16, 2016

Η Μαρία- Άννα στην χώρα των θαυμάτων!

Rate this item
(4 votes)

Η Άλικη στη Χώρα των Θαυμάτων είναι ένα γνωστό έργο παιδικής λογοτεχνίας (το αγαπημένο γενεών και γενεών).
Στον φανταστικό κόσμο της Αλίκης υπάρχουν πολλά στοιχεία τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στη διοργάνωση ενός παιδικού πάρτι. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα το παρουσιάζουμε.


Εμείς επιλέξαμε φωτογραφίες από το δικό μας πάρτι! Γίναμε 8!! Παραμυθένια 8 χρόνια μαζί.. ζούμε κυριολεκτικά στην «χώρα των θαυμάτων» από την μέρα που ήρθε στην ζωή μας. <3

Βασικά ήταν πρόσκληση για πίτσα σε πιτσαρία (για παιδιά β δημοτικού) αλλά ο στολισμός του τραπεζιού και φυσικά η τούρτα είχαν αυτό το consept!


4 

Το SugarMama.gr το προτείνει ανεπιφύλακτα ¨αυτό το θέμα για ένα κοριτσίστικο πάρτι!

 

Απαραίτητα στοιχεία:
Διακόσμηση σε έντονα χρώματα , κουκλίστικες λεπτομέρειες, τσαγιέρες, . Cupcakes, φλιτζάνια, Cake Pops με «κούπες καρδιά» , γυάλες με χρωματιστά ζαχαρωτά, μπισκότα σε σχήμα της «Αλίκης» , τούρτα με ρολόγια και χαρτιά και φυσικά ένα καπέλο σαν του «καπελά»!! ;))

Κάντε την ατμόσφαιρα ιδανική για να μαγέψει τα παιδιά και να περάσουν όλοι υπέροχα!

 

Δωράκια στα παιδάκια φτιάξαμε: ενθύμια- κονκάρδες που έγραφαν επάνω «Maria-Annas 8th birthday” τις φόρεσαν τα παιδιά από την αρχή του πάρτι και το χάρηκαν πολύ!!.

1

Φτιάξαμε ένα καπέλο σαν του «καπελά» για την στιγμή της τούρτας!! Πραγματικά έδωσε αέρα παραμυθιού..

 

5

Και φυσικά το τραπέζι διακοσμήθηκε με τσαγερό και τραπουλόχαρτα πριν σερβιριστεί η πίτσα!! Ο χυμός των παιδιών σερβιρίστηκε σε φλιτζανάκια!! Μέσα σε κάθε πιάτο υπήρχε ένα καρτελάκι με τα ονόματα των παιδιών για να βρουν ειρηνικά τις θέσεις του.

 

2

Περάσαμε υπέροχα!! Ευχαριστούμε πολύ την κα Γαβριέλα Κούτρα από το «μια φορά και ένα γλυκό» για την πραγματικά υπέροχη τούρτα και το Happy teapot για τα μοναδικά διακοσμητικά !

 

3

Στρατήλα Ρένα

Latest from Στρατήλα Ρένα

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…