Print this page
Ο ρόλος της θείας και του θείου Ορόλος της θείας και του θείου
Στρατήλα Ρένα Written by Ιαν 11, 2017

Ο ρόλος της θείας και του θείου

Rate this item
(4 votes)

Πολλοί είναι πιθανό να έχετε ένα ή περισσότερα ανίψια απο την αδερφή σας ή τον αδερφό σας.. ή ακόμα και παιδί ξαδερφής ή φίλου που αγαπάτε πολυ και το θεωρείτε σαν ανιψάκι!!

Τι κάνουν όμως οι θείες και οι θείοι;;

Κανουν baby sitting, λένε ιστορίες, κερνάνε παγωτό, παίρνουν δώρα.. και παίζουν μάζι τους σαν παιδιά!!

Φτιάξτε τις κοινές σας αναμνήσεις! Σαν αυτές που έχω εγω μέσα το κεφάλι μου , που δεν μπορείς να βρεις σε καμία φωτογραφία!

Την θεία μου,που αντί να με διαβάζει γεωγραφία μου μάθαινε επαναστατικά τραγούδια του Θεοδωράκη !Τον θείο μου που μου έμαθε στα 20 να κάνω όπισθεν μήπως και πάρω δίπλωμα οδήγησης.. και ασε τα μυστικά που ψυθιρίζαμε στην εφηβεία μου.. και τα μυστικά που ψυθιρίζουμε ακόμα..

Στηρίξτε τα και φροντίστε να είστε δίπλα τους ενώ μεγαλώνουν. Ειδικά τα δύσκολα χρόνια της εφηβείας που οι γονείς τους θα τους φαίνονται εχθροί.

Η σχέση με τα ανίψια είναι μία σχέση μοναδική και ο ρόλος των θείων είναι καθοριστικός.
Οι θείοι είναι εκείνοι που θα γελάσουν με τις σχολικές σου τρέλες ..και θα σου μάθουν την προπαίδεια χωρίς να φωνάζουν!

Για μένα τα αδέρφια του μπαμπά κι τα αδέρφια της μαμάς ήταν από την ώρα που γεννήθηκα πηγή αστείρευτης κι άδολης αγάπης.

Σίγουρα όχι όλοι.. κάποιοι όμως ρίζωσαν στην καρδιά μου για πάντα! Ετσι ελπίζω να ριζώσω κι εγώ σε κάποια απο τα ανίψια μου.

Για το SugarMama,
Ρένα Στρατήλα

Υ.Γ. Το σημείωμα στο εξώφυλλο ειναι απο την ανιψιά μου Ελένη, μου το έγραψε πάνω σε ένα χάρτινο τραπεζομάντηλο ταβέρνας μια μέρα που τρώγαμε μαζί !! <3

Στρατήλα Ρένα

Latest from Στρατήλα Ρένα

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…