Print this page
Μάρη Ταλλά Written by Νοε 17, 2019

Ανέδειξε την άγρια πλευρά του χαρακτήρα σου με animal print

Rate this item
(2 votes)

Τα λεοπάρ ή αλλιώς animal print είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και διαχρονικό στυλ που υπάρχει εδώ και αιώνες.

 

Το στυλ αυτο έγινε γνωστό τον 18ο αιώνα και στην αρχή το είχε υιοθετήσει μονο η υψηλή οικονομική τάξη ως κάτι ιδιαιτερο και ξεχωριστό. Πολυ αργότερα τα pin-up girls φωτογραφιζόντουσαν με λεοπάρ εσώρουχα και μαγιό και σόκαραν το κόσμο με τη σεξουαλικότητα τους. Έγιναν ιδιαίτερα γνωστά οταν το μεγάλο σύμβολο της θηλυκότητας, η Μέριλιν Μονρόε έδειξε την προτίμηση της στα λεοπάρ ρούχα και απο τότε ειναι πάντα στην μόδα.

Τα λεοπάρ ρούχα μπορουμε να πούμε οτι αποτελούν μπαλαντέρ για την γκαρνταρόμπα σας και το στυλ σας! Τα γήινα χρώματα και τα περίτεχνα σχέδια που διαθέτουν τα κάνουν ιδανικά για να ταιριάξουν σχεδόν με ότιδήποτε. Αυτός ειναι και ο λόγος που τοσες γυναικες τα προτιμούν και τα αγαπάνε!

Πως ομως φοριούνται τα animal print και τι πρεπει να προσέξεις αν επιλέξεις ενα τέτοιο ρούχο;

Σε γενικές γραμμές, να θυμάσαι, ότι τα printed κομματια συνδιαζονται άψογα με μονοχρωμία. Επιλέξτε λοιπόν μονοχρωμα ρούχα και παπούτσια σύμφωνα πάντα με τις αποχρώσεις που κυριαρχούν στο ντεσέν του animal printed ρούχου σου. Φρόντισε να μην συνδιαζεις διαφορετικά ή ίδια printed κομματια μεταξύ τους στην ίδια εμφανιση! Για παράδειγμα, μπορεί να έχεις ενα υπέροχο animal print πουκάμισο, και θέλεις να το συνδυάσεις με την υπέροχη leopard φούστα σου. Καλυτερα να το αποφύγεις και να φορέσεις το κάθε printed κομμάτι με μονόχρωμο ρούχο ολοκληρώνοντας δύο εντελώς διαφορετικά σύνολα! Θα μπορουσες να συνδιασεις δυο κομματια με ακριβώς το ίδιο σχέδιο αλλα για να ειναι εντυπωσιακό το αποτελεσμα θα πρεπει να μην καλύπτουν μεγάλη επιφανια. Για παράδειγμα συνδιασε ενα λεοπάρ φουλάρι με την αντίστοιχη ζώνη ή γάντια με αντίστοιχες γόβες.

Τέλος να θυμάσαι ότι όσο πιο έντονο ειναι το print τόσο λιγότερα αξεσουάρ πρεπει να φορέσεις αλλιώς κινδυνεύεις να χαρακτηριστεί το στυλ σου κιτς.
Τα animal print δεν πρεπει να λείπουν απο την ντουλάπα σου, μπορούν να φορεθούν και ως πιο εναλλακτικό look, ως πιο casual αλλα και σε μια βραδινή έξοδο για να τραβήξεις τα βλέμματα. Προτίμησε τα και θα είσαι πάντα καλά ντυμένη ανεξαρτήτως την ώρα της ημέρας.

Για το sugar mama
Μάρη
Follow me at https://www.instagram.com/marhtalla/

Μάρη Ταλλά

Latest from Μάρη Ταλλά

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…