Print this page
Οι υποχρεώσεις των νονών το Πάσχα! Οι υποχρεώσεις των νονών το Πάσχα!
Στρατήλα Ρένα Written by Απρ 23, 2016

Οι υποχρεώσεις των νονών το Πάσχα!

Rate this item
(3 votes)

Το Πάσχα πλησιάζει... και τα παιδιά περιμένουν τη sugar - λαμπάδα της νονάς και του νονού!Τα δώρα της Λαμπρής παραδοσιακά τα δίνουμε την Μ. Πέμπτη !!

Ακόμα και εαν οι σχέσεις ειναι τυπικές με τους γονείς,, να θυμάστε πως αναλάβατε μια σημαντική υποχρέωση και πρέπει να την εκπληρώνετε συνεχώς! Το βαφτιστήρι θα πρέπει να είναι προτεραιότητα για εσάς! Η σχέση αυτή είναι ουσιαστική, είστε ο πνευματικός γονιός του παιδιού, δεν έχετε απλώς τσακωθεί με μια φίλη σας και δεν θέλετε να την ξαναδείτε μπροστά σας... μιλάμε για ένα παιδί!!

Τα δώρα στο βαφτιστήρι μας:

τα παπουτσάκια
η λαμπάδα
τσουρέκι
κουλουράκια
σοκολατένιο αυγό

Μπορείτε να ρωτήσετε τους γονείς για πρακτικούς λόγους αν χρειάζονται κάτι συγκεκριμένο για το παιδί. Θα σας βοηθούσε επίσης πολύ αν «ψαρεύατε» το βαφτιστήρι σας για το τι ακριβώς θέλει να έχει η λαμπάδα του!! ;)

Aν στην οικογένεια υπάρχουν και άλλα παιδάκια.. πάρτε ενα δωράκι και σε αυτά, μέρες που είναι δεν θα πρέπει να νιώθουν αδικημένα!

Μια ακόμα ωραία λύση είναι να πάρετε το βαφτιστήρι μαζί σας για ψώνια!!

Να θυμάστε πως είστε νόνοι όλο το χρόνο, όχι μόνο τις γιορτές!! ;))

Στρατήλα Ρένα

Latest from Στρατήλα Ρένα

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…