Πλέξιμο με ρίγες Πλέξιμο με ρίγες
Ρένα Ψωμά Written by Ιαν 31, 2016

Πλέξιμο με ρίγες

Ενδιαφέρεσαι για πιο εξελιγμένες τεχνικές πλεξίματος? Μια από τις πρώτες και αρκετά εύκολες είναι πως να φτιάξεις ένα πλεκτό με χρωματιστές ρίγες.

 

Παρακάτω θα σας δώσουμε τις οδηγίες για να πλέξεις σε ρίγες χωρίς να κόβεις και τα ξανά-ενώνεις τα κουβάρια.
Ο συγκεκριμένος τρόπος δουλεύει για ρίγες με ζυγό αριθμό σειρών.
Έχουμε ξεκινήσει το πλεκτό μας με το σκούρο μαλλάκι και συνδέουμε το νέο μας χρώμα από την πίσω πλευρά του πλεκτού μας, κάνοντας ένα κόμπο στο παλιό νήμα χωρίς να το κόψουμε. Συνεχίζουμε το πλέξιμο μας αλλά με το νέο χρώμα για 2 σειρές. Αφού έχουμε τελειώσει και θέλουμε να επανέλθουμε στο παλιό χρώμα, για ευκολία σας ακουμπήστε το πλεκτό σας στο τραπέζι και τα δυο μαλλάκια στα δεξιά σας, περάστε το ένα μαλλί πάνω από το άλλο σχηματίζοντας αυτό το "μπλέξιμο" όπως φαίνεται στην φωτογραφία και συνεχίστε το πλέξιμο σας με το νέο σας χρώμα για δυο ακόμη σειρές.
Μπορείτε να συνεχίσετε το πλέξιμο με το ίδιο χρώμα και για παραπάνω από δυο σειρές, αρκεί να κάνετε το ίδιο "μπλέξιμο" στο τέλος κάθε δεύτερης σειράς.
Καλή σας επιτυχία..

 

 

Για το Sugar Mama,
Ρένα Ψωμά

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…