Print this page
Τρόποι επαναχρησιμοποίησης παλαιών βαλιτσών Τρόποι επαναχρησιμοποίησης παλαιών βαλιτσών
Στρατήλα Ρένα Written by Ιαν 10, 2017

Τρόποι επαναχρησιμοποίησης παλαιών βαλιτσών

Rate this item
(0 votes)

Σήμερα θα δούμε πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε παλιές βαλίτσες στις διακοσμήσεις μας.

Οι βαλίτσες είναι αντικείμενα που χρησιμοποιείτε κάθε φορά που χρειάζεται να ταξιδέψετε κάπου. Συνήθως, χρησιμοποιούνται μόνο λίγες φορές το χρόνο και για κάποιους ελάχιστες φορές για αρκετά χρόνια. Αυτό είναι και καλό και κακό. Σημαίνει ότι θα σας εξυπηρετήσουν για πολλά χρόνια καθώς φθείρονται πολύ αργά, αλλά σημαίνει επίσης ότι θα πρέπει πιθανώς να αλλάξει νωρίτερα από ό, τι θα θέλατε γιατί θα είναι πλέον παλιομοδίτικες. Αυτό όσο ενοχλητικό και αν ακούγετε, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κάτι θετικό.
Παλιές βαλίτσες λοιπόν που δεν χρησιμοποιούνται πλέον μπορεί να μετατραπούν σε όμορφα διακοσμητικά ή ακόμη και λειτουργικά κομμάτια επίπλων.

Θα είναι πρωτότυπες και θα δώσουν επίσης μια vintage αισθητική που θα είναι πολύ δύσκολο να αναδημιουργηθεί. Ας δούμε λοιπόν στις παρακάτω εικόνες τι μπορείτε να δημιουργήσετε με παλιές βαλίτσες.

 baitses3

balitses1

balitses2

balitses4

balitses5

balitses6

Additional Info

Στρατήλα Ρένα

Latest from Στρατήλα Ρένα

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…