Ενδιαφέρουσες ιδέες για να παρουσιάσετε τα έργα των παιδιών σας Ενδιαφέρουσες ιδέες για να παρουσιάσετε τα έργα των παιδιών σας
Στρατήλα Ρένα Written by Οκτ 09, 2016

Ενδιαφέρουσες ιδέες για να παρουσιάσετε τα έργα των παιδιών σας

 

Καθώς τα παιδιά σας μεγαλώνουν αυξάνεται και ο αριθμός των έργων τέχνης που φτιάχνουν, όπως ζωγραφιές και χειροτεχνίες. Συχνά όλη αυτή η σκληρή δουλειά τους περνάει απαρατήρητη.

Το να παρουσιάσετε με κάποιο τρόπο τα έργα τους μπορεί συχνά να είναι μια πρόκληση, όμως μπορεί να αναρωτιέστε πώς θα γίνει αυτό χωρίς να κάνει το υπόλοιπο εσωτερικό σας να φανεί πολύ παιδικό.

Είτε θέλετε να παρουσιάσετε την εργασία τους στο σύγχρονο σπίτι σας είτε να δημιουργήσετε έναν τοίχο στο playroom τους – θα χρειαστείτε ιδέες για το πώς να το κάνετε αυτό. Εδώ είναι μερικοί τρόποι και εμπνευσμένες ιδέες από άλλους γονείς που έχουν επιλέξει να παρουσιάσουν τα έργα τέχνης των παιδιών τους, ρίξτε μια ματιά.

Additional Info

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…