Print this page
Χρόνια πολλά Sugar Mama!!! Χρόνια πολλά Sugar Mama!!
Στρατήλα Ρένα Written by Ιουλ 01, 2015

Χρόνια πολλά Sugar Mama!!!

Rate this item
(3 votes)

Δύο Χρόνια Ζωής.


Εκατοντάδες εικόνες, εκατομμύρια λέξεις και αμέτρητη αγάπη αποτελούν το υλικό που προσδιορίζει το βίο ενός περιοδικού, και όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία θα γιορτάσει πολλά γενέθλια ακόμη.
Πριν 2 χρόνια, επέλεξα (15/8/2013) την γιορτή της μεγαλύτερης Μάνας του κόσμου για να ξεκινήσω κάτι που θα ενδιέφερε γονείς και εκπαιδευτικούς. Ένα περιοδικό διαδικτυακό με θέματα που αφορούν τα παιδιά.

Όλο τον Ιούλιο έως το δεκαπενταύγουστο θα γιορτάζουμε τα γενέθλια μας με πολλά δώρα για εσάς τους αγαπημένους μας αναγνώστες που μας στηρίξατε!

Κατά την διάρκεια των 2χρόνων το περιοδικό απέκτησε συνεργάτες, πολύτιμους πια, κάποιους τους επέλεξα εγώ και κάποιοι μας επέλεξαν εκείνοι ,κάποιοι ήταν φίλοι και όσους δεν γνώριζα τους αισθάνομαι πλέον ανθρώπους δικούς μου.

 

Οι αγαπημένοι μου συντάκτες:

 

Ρένα Ψωμά - news & media editor

Μάρη Ταλλά - fashion & celebrity editor ( Celebrity  Mama)

Μιχάλης Γουζέλλης - video editor

Napoleonia - d.i.y. expert 

Τσατραφίλη Σταυρούλα - Αισθητικός/διαιτολόγος

Δήμητρα Καραμπέτσου -Διακοσμήτρια & Βοτανολόγος

Τίνα Μιχαηλίδου - editor & counselling (συμβουλευτική)  σε θέματα σχέσεων

Εύη Κατράνα - Επόπτρια Δημόσιας Υγείας

Χριστίνα Ερατώ Ζυμβραγού - Ψυχολόγος με εξειδικεύσεις στην «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» και «Αντιμετώπιση των εξαρτήσεων στο πλαίσιο του ποινικού σωφρονισμού»

Mama Tzini-  Μαμαδο-μπλόκερ

Εμμανουέλλα Παπαδοπούλου - Δασκάλα πιάνου & μουσικόκινητικής αγωγής

 

 

Φυσικά και όλους τους συντάκτες που πέρασαν από την παρέα μας και αρθρογράφησα περιστασιακά μαζί μας.

 

 

Την συνεργάτη του περιοδικού κα Πέρσα Πάτση και οι γυναίκες - δημιουργοί της ιστοσελίδας www.gynekes-dimiourgoi.com που εκθέτουν- Eκδηλώνουν διαδικτυακά τα έργα τους κάθε μήνα.

Το γραφείο διαδικτυακών υπηρεσιών για την τεχνική υποστήριξη του: WEBGRECO

 

Πλήθος μαμάδων (δημοσίευσαν τα πάρτι, τις βαφτίσεις και τα παιδικά δωμάτια των παιδιών τους),  επαγγελματιών και φίλων, αρθρογράφησαν δύο χρόνια μαζί μας, που τους ευχαριστώ μέσα από την κάρδια μου, που υποστήριξαν αυτή εδώ την προσπάθεια.

 

Οργανωθήκαν δεκάδες διαγωνισμοί με δώρα που χάρισαν χαρά σε πολλούς αναγνώστες, συμμετείχαμε σε 8 φιλανθρωπικά μπαζαρ ως χορηγός επικοινωνίας, υποστηρίξαμε δεκάδες πολιτιστικές εκδηλώσεις που σχετίζονται με τα παιδιά , την γυναίκα, την τέχνη και το βιβλίο.

Αποκτήσαμε πάνω απο 15.000 φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, google, twitter, pinterest, linkedin) και 3 ομάδες στο facebook : «SugarMama & Parenting»  ,"SugarMama's Boudoir" &  "Sugar Mama Φυσικά Καλλυντικά & Βότανα"

 

Ευχαριστώ πολύ τα ΜΜΕ που μας υποστήριξαν : Merry Weddings, www.iatropedia.gr, www.psixologikosfaros.gr, www.ftiaxto.gr, http://efiveia.gr, www. cosmosep.Gr και τις σελίδες των: Cinderella's creations, Oriflame-Kakavouli - Kritikaki Efi, Sugar Insights, BραχιόλιακαιΚολιέ, Radio Electronic Center – ΜΠΟΛΚΑΣ, Pathart.

 

Ελπίζοντας να συνεχίσουμε και για τα επόμενα χρόνια μαζί με επιτυχία.

 

Σας ευχαριστώ 

η Αρχισυντάκτρια σας,
Στρατήλα Ρένα

 

Tagged under
Στρατήλα Ρένα

Latest from Στρατήλα Ρένα

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…