Μία σκηνή για το παιδικό δωμάτιο! Μία σκηνή για το παιδικό δωμάτιο!
Μάρη Ταλλά Written by Ιουλ 28, 2014

Μία σκηνή για το παιδικό δωμάτιο!

Φτιάξτε μια πολύ εύκολη κατασκευή για το παιδικό δωμάτιο..

 

θα χρειαστείτε:
• Δύο σεντόνια
• Ένα γαντζάκι για τον τοίχο
• Ένα χαρτόνι από το ρολό κουζίνας

Εγώ το γαντζάκι στον τοίχο το είχα, οπότε δεν χρειάστηκε να βάλω καινούργιο! Άνοιξα μια τρυπούλα με το ψαλίδι στο χαρτόνι ώστε να μπορεί να κρεμαστεί από το γαντζάκι και να μένει οριζόντιο και απλά έριξα τα δύο σεντόνια. Αν έχετε και κάτι στο πλάι θα βοηθούσε για να στηριχτεί το σεντόνι και να μην κλείνει η σκηνή θα ήταν το ιδανικό (εγώ έχω καναπέ) εναλλακτικά βάλτε μια καρέκλα! Εσωτερικά μπορείτε να βάλετε μαξιλαράκι, χαλάκι και ένα φαναράκι (αυτά με τα ρεσό που είναι με διακόπτη και μπαταρία- πάντα προέχει η ασφάλεια). Έτοιμη η σκηνή! Εμένα την χρησιμοποιεί για να διαβάζει παραμύθια και για να κάνει έκπληξη στον παππού και την γιαγιά (που κάθε φορά παίζουν κρυφτό όταν έρχονται)! Καλή επιτυχία και καλό καλοκαίρι!

Για το Sugar Μama,
Μάρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…