Print this page
Μαρία-Άννα Κατεβάτη Written by Νοε 19, 2021

"Μπορώ να γίνω τα πάντα!" - εκδόσεις Μίνωας

Rate this item
(0 votes)

εκδόσεις Μίνωας , μπορούν να βοηθήσουν μικρούς και μεγάλους, μέσα από τα υπέροχα βιβλία τους!

Αν έχουμε την τύχη να έχουμε μια μανούλα που είναι αρκετά κοντά στις ανάγκες μας, όχι μόνο τις σωματικές αλλά και τις ψυχικές, και αν οι πρώτες εμπειρίες με τους γονείς μας είναι θετικές και νιώθουμε συναισθηματική ασφάλεια, λαμβάνουμε υποσυνείδητα το μήνυμα πως μπορούμε να κατακτήσουμε τα πάντα!

"Μπορώ να γίνω τα πάντα!" ένα βιβλίο που βοηθάει την προσωπικότητά των παιδιών μας να δομείται με βάση την αυτοεκτίμηση, και βάζει τα πρώτα σπέρματα θετικής θεώρησης της ζωής. (ηλικίες 2-6)
Από τις εκδόσεις Μίνωας,
Μεταφραστής: Δανιήλ Δέσποινα.

.."Ένας ολόκληρος κόσμος δυνατοτήτων ανοίγεται για μικρά παιδιά με μεγάλα όνειρα. Από τον Αστρονόμο ως τον Ωκεανολόγο, και όχι μόνο, μέσα από την εξοικείωση με την αλφαβήτα τα παιδιά μπορούν να γνωρίσουν το επάγγελμα που ίσως τους ταιριάζει. Ενθαρρύνετέ τα να φτάσουν ψηλά και να πιστέψουν ότι μπορούν να γίνουν τα πάντα, αρκεί να το θελήσουν!"..

- Η ασφάλεια που νιώθουμε καθώς μεγαλώνουμε μεταφράζεται αργότερα σε αυτοπεποίθηση! Το πιστεύετε;

Μαρία-Άννα Κατεβάτη

Latest from Μαρία-Άννα Κατεβάτη

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…