Print this page
Στρατήλα Ρένα Written by Φεβ 19, 2021

Στην Κόχη Της Μοίρας - Μαρία Καμηλάκη - Μονογιαννάκη

Rate this item
(1 Vote)

Ένα ταξίδι ζωής μέσα από την αγάπη και το πάθος..

..που ορίζει η προσωπική αυτοδιάθεση και στη διεκδίκηση της προσωπικής ταυτότητας, με αφηγηματικό παιχνίδισμα που στοχεύει στη διατήρηση απρόσκοπτου αναγνωστικού ενδιαφέροντος.

Η συγγραφέας Μαρία Καμηλάκη - Μονογιαννάκη με τις εκδόσεις Αρμός, έκανε μια αριστοτεχνική δουλειά αποτυπώνοντας στο χαρτί μια εξαιρετική καταγραφή γεγονότων με δράση, μυστηριώδεις καταστάσεις, κουλτούρες, τόποι και έθιμα, καταφέρνοντας παράλληλα να δημιουργήσει μια ηρωϊδα ρεαλιστική.

Μαζί της βιώνουμε όσα βίωσε η Μυλτώ, αισθανόμαστε τον πόνο, την απόγνωση, αλλά και τη συνεχή προσπάθεια για δικαίωση .

Νομίζω ότι η ιστορία της σήμερα, θα έπρεπε να είναι παράδειγμα δύναμης σωματικής και πνευματικής μιας και τίποτα δεν θεωρείτο δεδομένο.
Συγκινητικό βιβλίο που δε μένει μόνο στα όρια της απλής ανάγνωσης, αντιθέτως αφήνει πολλά περιθώρια για μετέπειτα σκέψεις και συζητήσεις.

Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου

Μια ιστορία, πραγματικότητας και μυθοπλασίας, αρχίζει σε ένα χωριό της Κρήτης, στα μέσα του περασμένου αιώνα. Η Μυρτώ, ένα χαρισματικό κορίτσι, κυνηγάει τα όνειρά της μέσα σε δράση, αλλεπάλληλες συγκρούσεις, μυστηριώδεις καταστάσεις, ζώντας έναν έρωτα παράφορο και κυνηγημένο. Αλληλοσυγκρουόμενα συναισθήματα και σκέψεις, πρωτοφανή και ανεξέλεγκτα εμπόδια, κατάχρηση εξουσίας, δόλια προξενιά και υπερατλαντικά ταξίδια χαράζουν τη μοίρα της.
Ποια θα είναι η εξέλιξη της ζωής της; Ποιες μαγικές στιγμές και ποιες φουρτούνες την περιμένουν; Θα λυθούν τα μυστήρια και θα έρθει η δικαίωση;
Μέσα από την εξέλιξη της ιστορίας αναβλύζουν ήθη, έθιμα, κουλτούρες, τόποι, μηνύματα, που κάνουν ζωντανή και ενδιαφέρουσα την ανάγνωση και κόβουν την ανάσα.

Στρατήλα Ρένα

Latest from Στρατήλα Ρένα

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…